A stria a bőr nyúlásából származó szépséghiba, vonalszerű, a bőrnél általában világosabb színű heg. Férfiaknak és nőknek egyformán sok gondot okoz, hiszen nemcsak terhesség után jelentkezik, hanem hízás, fogyás következtében, de testépítőknél is, mikor az izomzat hirtelen megnövekedését a bőr nem tudja kellő rugalmassággal követni.

Amikor különböző okokból kifolyólag elkezdünk gyarapodni, a bőr tulajdonképpen elreped, jellemzően a hason, a csípő és a fenék tájékán, illetve a karokon. Sokak önbizalmát tette már tönkre az a néhány csík, ami ellen a bolti és gyógyszertári készítmények mit sem érnek. Ha híztál, fogytál, gyermeket szültél vagy izmosodtál és szeretnéd a bőröd eredeti állapotát visszanyerni, most egy lehetséges megoldást mutatunk neked!

Talán kicsit furcsán hangzik, hogy az aszpirint a bőrön is lehet használni, pedig hidd el, extrém mértékű a hatékonysága! Ez az általánosan elterjedt, vény nélkül kapható, közönséges fájdalomcsillapító az egyik legjobb szer a striák ellen. Egyik összetevője kémiailag nagyon hasonló a szalicilsavhoz, ami hatékony a bőr hámlasztásában, az akné és a sebhelyek halványításában.

Az aszpirines stria eltüntetéshez 3 tablettát őrölj porrá, majd csepegtess hozzá fokozatosan annyi vizet, hogy kenhető pasztát kapj. Ezzel kenegesd be az érintett bőrfelületet és hagyd hatni 15-20 percig. Végül mosd le!

Ezzel a módszerrel tested bármely pontjáról száműzheted a striákat, melyek annyi önértékelési problémát okoztak már. Mindennapos használattal már 2-3 hét alatt jelentős javulást érhetsz el!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét