A napszemüveg télen-nyáron elhagyhatatlan kiegészítő, amiből egy sosem lehet elég. Amellett, hogy szemünk számára igen hasznos védő funkciót töltenek be, az egész megjelenést feldobják, legyen az sportos vagy éppen elegáns. De a kérdés minden új darab kiválasztásánál felmerül, hogy vajon melyik áll nekünk a legjobban. Most segítünk az arcformádhoz kiválasztani a hozzád tökéletesen passzoló napszemüveg fazont!

Szív alakú arcforma

Ha az állad keskeny, a homlokod pedig szélesebb, arccsontjaid kiugróak, akkor ebbe a csoportba tartozol. A most nagyon divatos macskaszem formájú napszemüvegek, illetve a kerekebb formák hozzád kiválóan illenek. Mindkettő szélesíti optikailag az arcod alsó részét, kiegyensúlyozva ezzel az arcformát. Az aviator szemüvegekben is nagyon jól mutatsz.

Kerek arcforma

Ha az állad és a homlokod arányos, akkor kerek arcod van. Keress szögletes napszemüveget. A wayferer szemüvegeket neked találták ki! Az over-size, azaz nagyméretű napszemüvegekkel extravagáns hatást érhetsz el.

Négyszögletes arcforma

A határozott állvonal és a széles homlok négyszögletes arcformát eredményeznek. A kör alakú vagy ovális napszemüvegekben mutatsz a legjobban.

Ovális arcforma

Ha ebbe a kategóriába tartozol, a legszerencsésebbnek mondhatod magad. Szinte válogatás nélkül vásárolhatod a napszemüvegeket, hiszen minden fazon jól áll neked. Követheted a legutolsó divatot is, válassz kedvedre!

Nézzük, mit árul el rólad a napszemüveged

Kerek napszemüveg

Ha a szabályos, kerek formájú napszemüveget választod, a bohó stílus híve vagy. Imádod a virágokat a ruhádon, a hajadban, rajongsz az esti tábortüzekért, vonzódsz a 60-as évek stílusához.

Sportos, hajlított keret

Ha ilyen fejre simuló darabot hordasz, kétségkívül sportos vagy, szereted a kalandokat, a kihívásokat és egy percnél tovább nem bírsz egy helyben maradni.

Aviator napszemüveg

Az aviator vagy pilóta napszemüveg azt sugallja, hogy vonzódsz a laza eleganciához és mindig nagyon ügyelsz a megjelenésedre.

Over-size napszemüvegek

A túlméretes napszemüvegek viselői egyszerre testesítik meg a csillogást és a titokzatosságot. Szereted, ha az emberek találgatják, milyen is lehetsz, ezért egyértelműen nem árulod el valódi személyiségedet megjelenéseden keresztül.

Bármilyen fazonban is tündökölsz, a káros napsugarakkal szembeni védelmet mindig a legfőbb szempontok között tartsd számon! A napszemüveg nemcsak egy trendi kiegészítő, de egészséged védelmét is szolgálja!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét