A lehetőség ott van a kezedben és most segítünk, hogy ki is tudd használni! Mutatjuk, mennyi mindent oldhatsz meg egy egyszerű fültisztító pálcika segítségével!

1. Tökéletesítsd a rúzsod!

Nem, az ujjad továbbra sem a legjobb opció arra, hogy a rúzsodat az ajkaidon korrigáld. A vastag ujjbeggyel csak elkened a festéket, vedd elő inkább a fültisztító pálcikát! Segítségével könnyedén kijavíthatod a rúzsozást, de a kedvenc rúzsodat akkor is felhasználhatod, ha már csak egy kevés van a tégely aljában. A fültisztító pálcikával könnyedén kihalászhatod a rúzs maradékát is!

2. Korrigáld a lakkozást a körmödön!

Nagyon idegesítő, amikor a körmöd festése ugyan szépen sikerült, de kifutottál és a körömágyra is került a lakkból. Ne a vattakorongot mártsd a körömlakklemosóba, hanem a fültisztító pálcika végét, hiszen jóval finomabb korrigálást tesz lehetővé.

3. Tedd hatékonyabbá a szempillafestést!

Mielőtt a szempillaspirállal végigmennél a pilláidon, egy fültisztító pálcikát márts hintőporba vagy porpúderbe és simítsd át vele a szempillákat. Ezután használd a spirált, így a pillák vastagabbak, dúsabbak lesznek.

4. Tisztítsd meg a billentyűzetet!

Ha a “hagyományos” módon tisztítod a billentyűzetet, akkor egyszerűen lefelé fordítod és kirázod belőle a piszkot. Elképesztő, mennyi szennyeződést távolíthatsz így el! De nem az összeset! A maradékhoz használd a fültisztító pálcikát, mellyel a gombok közötti réseket is könnyebben megtisztíhatod.

5. Varázsold ragyogóvá a szemüvegedet!

Olvasó- vagy napszemüveg, egy a lényeg, hogy tökéletesen átláss rajta. A fültisztító pálcika mérete tökéletes ahhoz, hogy a szemüveg tisztítás aprólékos feladatát elvégezhesd. Nem csak magához a lencséhez, de a keret minden egyes részéhez is hozzáférhetsz vele.

6. Tisztíts vele piercinget!

A frissen berakott piercinget a gyógyulásig naponta kétszer kell tisztogatni. Ez azonban nem is olyan egyszerű feladat, hiszen nagyon apró ékszerről van szó, melynek kezdetben a környéke is nagyon érzékeny. A legegyszerűbb, ha só és víz oldatába mártod a pálcikát és ezzel végzed a tisztítást.

7. Kezeld vele a sebet!

Ha megvágtad magad, a fültisztító pálcikával az apró sérüléseket könnyebben és precízebben kezelheted. Előtte mártsd fertőtlenítő folyadékba!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét