Egy sztár számára a külső megjelenés az egyik legfontosabb. De előfordulhat velük is, mint bárki mással, hogy a hajhullás a természetesnél súlyosabb mértékben érinti őket. Takargatni egy darabig lehet ugyan a dolgot, de amikor a kopaszság jelei már egyértelműen mutatkoznak, a híres nők sem tehetnek mást, mint nyíltan felvállalják, hogy ez történt velük. Ha te is hasonló problémával küzdesz, az alábbi sztárok történetéből erőt meríthetsz!

Naomi Campbell

A szupermodelleknek nem hullhat a hajuk! Vagy mégis? Naomi Campbell trakciós hajhullásban szenved, amit a fejbőrt ért masszív stressz vált ki. Ezt a folytonos kémiai kezelések, a rengeteg hajformázó és a túl sok hőhatás, valamint a hajhosszabbítások okozzák.

Christina Aguilera

Az énekesnőnek szintén a trakciós hajhullással kellett szembenéznie. Karrierje alatt számtalanszor váltott stílust, amit mindig új és új frizura követett. Ennek eredménye lett a drasztikus hajhullás, ami a külsőjére oly sokat adó Augilerat érthető módon nagyon megviselte.

Fergie

A rossz hajápolási és hajkezelési szokások miatt ez a hajhullás a Black Eyed Peas énekesnőjét is érintette. Szerencsére azonban, nála ideiglenesnek mutatkozott ez a probléma, de ehhez egész életmódján is változtatnia kellett, hiszen az általa követett nagyon szigorú diéta sem tett jót haja egészségének.

Kim Kardashian

A szülése után készült fotókon lett látható, hogy a celeb haja foltokban megritkult. Úgy tűnik, a folytonos hajhosszabbításnak fizette meg az árát ezzel. A beavatkozás károsította a hajgyökereket, ami nagy mértékű hajhullást okozott. Hogy enyhítsen a helyzeten Kim Kardashian csak heti 2-szer mossa a haját és házilag készít hidratáló pakolásokat.

Victoria Beckham

Teljes smink és magassarkú cipő nélkül ritkán készül róla fotó. Miután éveken át póthajat viselt, saját haja feladta a küzdelmet és foltokban kihullott. Mivel Victoria már jobban szeretne vigyázni a hajára, elhagyta a hajhosszabbítást és inkább a rövidebb fazonra váltott.

Lady Gaga

Az átváltozás és az extremitás nagymestere is megfizette az árát annak, hogy haját túl sok káros hatásnak tette ki. Hajvonala jóval feljebb került, de a hajhullás az oldalsó részeken sem kímélte. Bár azt hitte, haja mindent elvisel, rá kellett jönnie, hogy az eddiginél sokkal jobban kell vigyáznia rá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét