Ha szemceruzáról van szó, szinte mindig feketében, legfeljebb barnában gondolkodunk. Igaz, hogy ezek a leggyakrabban használt színek, de létezik fehér szemceruza is, és ha tudnád, hogy mihez kezdj vele, valószínűleg már te is beszerezted volna! Akár sötétebb, akár világosabb bőrtónussal rendelkezel, a fehér szemceruzával ragyogóvá varázsolhatod a szemeidet! Most megtudhatod, hányféleképpen használhatod!

Vízvonalra

Ha a szem vízvonalát húzod ki fehérrel, ez optikailag azonnal megemeli a szemeidet, és nagyobbnak láttatja őket. Akiknek szűk vagy mélyen ülő szemük van, sokat profitálhatnak ebből a trükkből!

Belső szemzúgra

A fáradt, duzzadt szemek ellenszere, ha fehér szemceruzával kihúzod a szemed legbelső zúgát. Ha félsz egy ilyen merész húzástól, egyszerűen rajzolj a ceruzával egy “V” betűt a szemzúgodba és máris természetesebb hatást fogsz elérni.

Szemhéjra

Fesd ki szemceruzával a szemhéjadat, ahogyan tennéd azt a szemhéjpúderrel is. Az ujjaddal vagy egy szemhéjpúder ecset segítségével satírozd el. Erre vidd fel a kedvenc szemfestékedet, hogy az tartósabb legyen!

Szemöldökcsontra

A szemöldököd természetes vonalát követve, annak legmagasabb pontja alá vidd fel a fehér szemceruzát. Ezzel azonnal kihangsúlyozhatod a tekintetedet.

Szájra

Még a szádat is teltebbé és nagyobbá varázsolhatod a fehér szemceruza segítségével. A felső ajkad középső ívét körvonalazd vele, hogy vastagabbnak látszódjon. A trükkje ennek a módszernek, hogy tökéletesen el kell puhítanod a ceruzával húzott vonalat, hogy láthatatlan legyen, csak a hatása legyen érzékelhető, máskülönben furcsán fogsz festeni vele!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét