A hát nélküli ruhadarabok nem kevésbé lenyűgözőek, mint azok, melyek elöl rendelkeznek nagyobb kivágással. Nagyon sok hírességen is láthatsz ilyen trükkös megoldással készült ruhadarabokat, melyek a mély dekoltázzsal szemben némi csavart és még több stílust visznek az összhatásba. Azonban a hát nélküli ruhadarabok viselésénél érdemes figyelembe venni néhány szabályt, hogy azt a hatást érd el vele, amit szeretnél!

A hát nélküli ruhák általában elegáns hatást keltenek, nagyon érzéki és kifinomult lehet bennük. Éppen ezért ideálisak alkalmakra vagy fesztiválokra. Másrészt azonban könnyedséget is sugároznak, ami megfelelővé teszi őket akár a tengerpartra is.

Mit viselj a hát nélküli ruha alatt?

Nagyon sokféle melltartót viselhetsz a ruha hátkivágásának formájától és annak mélységétől függően. Az első lehetőség az olyan megoldású melltartó, melynek hátsó pántja nem a megszokott módon a hát közepén, hanem annál jóval lejjebb fut. Ezeket kifejezetten a hát nélküli ruhák alá készítik, megfelelő tartást adnak a mellnek, de a derékvonal körül kell őket becsatolnod, így a hátat szabadon hagyják.
A legújabb generációs öntapadós melltartók már lehetővé teszik, hogy a hátadon egyáltalán semmi ne legyen. Ezeket a melledre ragasztod fel, de mivel nem nagy a teherbírásuk, elsősorban kis mellűek számára jelentenek megoldást. A szintén ragasztással viselhető szilikon bimbótakarókkal még egyszerűbb a helyzet. Ezek szabadon hagyják a mellet, csak a mellbimbó rejtik el a tekintetek elől.

Így viseld!

1. Ha bevállalod, hogy a hátadat szabadon hagyod, fontos, hogy hibátlan legyen a bőröd. Fordíts különös gondot a tisztítására és ápolására, radírozd rendszeresen, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől, amik a pattanások kialakulásának esélyét is növelik.

2. Mivel a hosszú, hát nélküli ruhák magas sarokkal mutatnak a legjobban, próbáld megtalálni közülük a legkényelmesebb lábbelit!

3. Ha alacsony vagy közepesen magas vagy, hosszú helyett válassz rövidebb hát nélküli fazont.

4. Ha kifogástalan az alakod, bátran viselj teljesen testre feszülő fazont a hát nélküli ruhából, hogy mindenki megcsodálhassa adottságaidat!

5. A nyár a legmegfelelőbb szezon a hát nélküli ruhák viseléséhez. Ezért párosíthatod a kivágást természetes, könnyed, szellős anyagokkal, nagyobb mintákkal és élénk színekkel is.

6. Figyelj a testtartásodra! Egy hátul kivágott ruhában még jobban szembetűnik, ha görbén tartod magad. Testtartásod legyen egyenes, királynői!

7. Korlátozd a kiegészítők számát! Ha már egy ilyen extra nőies darab van rajtad, nem nagyon van szükséged a figyelmet magára irányító nyakláncra, fülbevalóra vagy egyéb meghatározó kiegészítőre.

8. Ha hosszú a hajad, tűzd fel, hogy már a nyakad is szabadon maradjon. Így nyeri el a hátkivágás igazán az értelmét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét