A híres szépségek hajlamosak szépíteni az igazságot, amikor a bőrápolásról van szó. Sokan a bőséges vízfogyasztásra és a fényvédő krémek használatára fogják, hogy bőrük mindig ragyogó és fiatalos. Érdekes, hogy ha mi iszunk sok vizet és kenjük magunkat fényvédővel, mégsem leszünk olyan ragyogóak, mint ők… Tényleg, csupán ennyi a titok és mi csinálunk valamit nagyon rosszul, vagy a sztárok nem akarják elárulni, hogy igazából mitől néznek ki így?

Gwyneth Paltrow – Vízivás

Nem ő az egyetlen, de talán ő hangoztatja legtöbbször, hogy a szép bőrének titka kizárólag annyi, hogy sok vizet iszik. Nemcsak szépséget, de egyenesen gyógyerőt is tulajdonít a víznek. Az igazság azonban a szakértők szerint az, hogy magának a víznek nincs ilyen meghatározó és közvetlen hatása a bőrre. Amit megiszunk, az szervezetünkben maradéktalanul hasznosul és egyáltalán nem éri el a bőr rétegeit. A bőr hidratálását ugyanis belülről nem, csak kívülről oldhatjuk meg.

Alicia Silverstone – Vegán étrend

A világ egyik legismertebb vegánja a színésznő, aki szépségének titkát is étrendjében jelölte meg. Megszállottként mond le minden olyan élelmiszerről, ami bármilyen módon is állati eredetű. Ám nem biztos, hogy a bőrére csakis ez gyakorol ilyen hatást. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen számos olyan tápanyag van, amit bőrünk nem nélkülözhet, ám növényi forrásokból csak ritkán jutunk hozzá. Hacsak nem szed többféle vitaminkészítményt és étrendkiegészítőt, kizárt, hogy a vegán étrend legyen a szép bőrének oka.

Jennifer Aniston – Vazelin

Igaz, ami igaz, a színésznő bőrét meg is lehet nézni, mert valóban hibátlan és gyönyörű. Ám a szakértők szerint a vazelin legfeljebb a bőr nedvességtartalmára van hatással. Segít megőrizni a bőr hidratáltságát, viszont a ráncok ellen semmit nem képes tenni. Ha van titka Jennifer Aniston szépségének, azt egyelőre nem árulta el.

Kourtney Kardashian – Genetika

A Kardashian lányok a szépségükről híresek és arról nevezetesek, hogy próbálják minél inkább eltitkolni, mitől néznek ki úgy, ahogy. Közülük a legtermészetesebbnek Kourtney látszik, akiről azonban a hozzáértők állítják, ő sem a természetnek köszönheti kinézetét. Ajkait biztosan feltöltette, bármennyire is állítja, hogy csupán a szerencse műve mindez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here