Az ünnepi időszak közeledtével sosem elég a dekorációból. Bármerre jársz, mindig csempészel a kosaradba egy-egy apróságot, amivel boldogan adsz otthonodnak ünnepi hangulatot. Fenyőből, karácsonyfából sem lehet soha túl sok a lakásban! A következő diy projekt segítségével olyan karácsonyfát készíthetsz, ami bármilyen stílusú otthonban tökéletesen fog mutatni, csak a megfelelő színt kell kiválasztanod hozzá. Az alap adott, vásárolj be műanyag kanalakból!

Amire szükséged lesz:
– műanyag kanalak (készülj fel és ne spórolj a kanalakkal!)
– ragasztópisztoly
– festék spray
– erősebb, de még jól hajlítható kartonpapír

Elkészítés:

A műanyag kanalak szárát egy olló segítségével vagdosd le.
A szár nélküli kanalakat egyesével fújd be festékkel. Ha skandináv stílust szeretnél megidézni a fenyővel, válassz sötétszürke vagy fehér színt, minimál és inkább modern stílusú otthonokban gyönyörűen mutat akár a fekete színű fenyő is. Az arannyal és ezüsttel pedig karácsony táján sosem lehet tévedni!
Hagyd őket megszáradni, közben a kartonpapírt hajtogasd és ragaszd úgy össze, hogy egy számodra megfelelő méretű kúpot kapj.
A kanalak hátoldalára, a felső harmadukra tégy ragasztót és a papír kúpra alulról felfelé haladva kezd őket felragasztani. Körkörösen haladj!

A műanyag kanál fenyőfákat készítheted több méretben, egymás mellett vagy akár asztaldíszként is gyönyörűen mutatnak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét