Sok ember úgy gondolja, hogy a születésünk utáni életünk történései meg vannak írva a tenyerünkben. Kate Middleton egy egyszerű, szokványos életet élt, s soha nem gondolta volna, hogy egyszer Vilmos herceg menyasszonya lesz. Szinte mindenki álmodik erről a mesebeli életről, ami állítólag már Kate születésekor meg volt írva a tenyerében.

S mint ahogyan Katalin hercegnéé, úgy a te tenyered is magán hordozza a jövődet. Nyisd ki a tenyered, s nézd meg gondosan a benne rejlő vonalakat, melyek mindegyike egyedi, s képesek leírni az élettörténetedet. A szerelmi életedtől kezdve a karrieredig minden meg van írva a tenyeredben. Szerencsére a tenyérolvasás könnyű és igen mókás.

Kövesd a lent látható útmutatót, s megtudhatod mit is tartogat számodra a jövő.

1. A szívvonal


A fenti képen megjelölt vonalat nevezzük „szívvonalnak”, ami pontosan megmutatja, hogyan is állunk a szerelemhez, és milyen lesz a szerelmi életünk a jövőben.

Milyen hosszú a szívvonal?


A. Ha rövid, s a gyűrűs- és a középsőujj között végződik, akkor egocentrikus, könyörtelen és szűk látókörű személyiség vagy. Igen bonyolult a szerelmi életed és gyakran lehetsz magányos.
B. A nagyon hosszú, az egész tenyéren áthaladó szívvonal azt jelenti, hogy igen őszinte vagy más emberekkel, de inkább szakítanál meg egy barátságot, minthogy te kezdeményezd a békülést. Nagyon romantikus és megbízható személyiség vagy, ám ha egy kapcsolat véget ér, számos nehézséggel találod magad szembe.
C. Ha a szívvonalad a mutatóujjad alatt végződik, hatalmas szívvel büszkélkedhetsz, s hihetetlen álmaid vannak, melyeket szeretnél megvalósítani.
D. Ha a szívvonalad a mutató- és a középsőujjad között végződik, igaz szerelemre találtál.

Görbe vagy egyenes a szívvonalad?


E. Ha a vonal felfelé görbül, akkor képes vagy nagyszerűen megteremteni a romantikus hangulatot.
F. A lefelé görbülő szívvonal azt jelenti, hogy habozol megosztani az érzéseidet másokkal. Félsz kimutatni a szerelmedet, így néha igen kellemetlen érzéseket sugallsz mások felé, emiatt pedig igen bonyolult lehet a szerelmi életed.
G. Ha a szívvonalad egyenes, félénk és rendkívül passzív vagy, ami a kapcsolatokat illeti, ugyanakkor megközelíthető, a szerelmi életedet pedig a stabilitás fogja jellemezni.

Milyen mély a vonal?

H. A gyenge, halvány szívvonal az érzékeny természetű személyekre jellemző, akiknek sokszor összetörhet a szívük.
I. Ha a szívvonalad mély és határozott, a szerelmi életed stresszes lehet, s mindig mások érzelmei miatt aggódsz.

Szaggatott vagy elágazó szívvonal?


J. A szaggatott vonal azt jelenti, hogy problémás kapcsolataid vannak.
K. Az elágazó szívvonal pedig azt, hogy már összetörték a szívedet, vagy rosszabb esetben akár már el is váltál.

2. A fejvonal


A szívvonal alatt helyezkedik el egy másik vízszintes vonal, mely általában a tenyér aljától a mutatóujjig halad végig. A „fejvonalként” ismert vonal mutatja meg a gondolkodási módodat és azt, hogyan is lépsz kapcsolatba másokkal, sőt, akár azt is felfedheti, milyen kreatív is vagy valójában.

Milyen hosszú a fejvonalad?


A. Ha hosszú, és csupán a rózsaszínes ujjad alatt végződik, hihetetlen intelligenciával és kitűnő memóriával büszkélkedhetsz. Remekül átgondolod a dolgokat, és csak ritka esetben reagálod túl őket.
B. A gyűrűs ujj alatt végződő fejvonallal rendelkezők nagyon okosak, sőt egyszerűen briliánsak.
C. Ha a fejvonalad rövid, és a középsőujj alatt végződik, akkor igen lassú és megtervezett a gondolkodásmódod, ám néha túl gyorsan és figyelmetlenül gondolsz végig dolgokat. Vannak feladatok, amiket képes azonban szisztematikus módon elvégezni.

Görbe vagy egyenes a fejvonalad?


D. Az egyenes fejvonal azt jelenti, hogy gyakorlati és analitikus személyiség vagy. Az agyad a matematikai és tudományos területeken működik a legjobban.
E. A görbe fejvonallal rendelkezők barátságosak és realisták, s erős interperszonális képességekkel büszkélkedhetnek.
F. Ha élesen lefelé görbül a fejvonalad, művészi lelked van, melynek köszönhetően bámulatos műalkotásokat készíthetsz, mint például festményeket, de a versírás is közel állhat hozzád.

Karikák vagy keresztek a fejvonalon?

G. A karikák a nehéz érzelmi válságokat jelölik.
H. A keresztek pedig azokat a pontokat jelölik, ahol fontos döntéseket kell meghoznod, melyek az egész életedre hatással lesznek.

3. Az életvonal


Az életvonal helyezkedik el a legközelebb a hüvelykujjhoz, s inkább függőleges, mint vízszintes. Általában a hüvelykujj és a mutatóujj között kezdődik, és egészen a csuklóig halad le. Általános félreértés az életvonallal kapcsolatban, hogy azt jelöli, mikor is fogunk meghalni, pedig ez a vonal a fizikai erőnket mutatja.

Milyen hosszú az életvonalad?

A. A hosszú életvonal azt jelenti, hogy jó egészségnek örvendesz.
B. A rövid életvonal nem azt jelenti, hogy valami baj van az egészségeddel, hanem azt, hogy más tényezőket is figyelembe kell venni, mint például a vonal mélységét, vagy azt,hogy megszakadt-e, esetleg szétágazó.

Milyen mély az életvonalad?

C. Ha nagyon mély, akkor nyugodt, élvezetekkel teli életed lesz.
D. A halvány életvonal azonban a kevés energiát jelöli, ám ettől még, jól halad az életed.

Szaggatott vagy elágazó életvonal?

E. A szaggatott életvonal a közeli családtagok vagy barátok elvesztéséből adódó szenvedéseket jelöli.
F. Ha az életvonalad elágazik, azt jelenti, hogy egy hatalmas változás megy végbe az életedben.

Dupla vonalad van vagy karikák?

G. Egy dupla vonal azt jelenti, hogy van valaki, aki közel áll hozzád és a gondodat viseli.
H. A karikák azt jelölik, hogy már szorultál kórházi ápolásra, vagy már volt súlyos testi sérülésed.

4. A sorsvonal


A sorsvonal közvetlenül a tenyér közepén elhelyezkedő függőleges vonal, ami általában a középsőujj aljánál ér véget. A sorsvonal azt mutatja meg, milyen is lesz a karriered. Akár egy munkának szenteled magad egész életed során, akár váltogatod őket, vagy épp később találod meg az igazi szenvedélyed, ebből a vonalból minden kiderül.

Milyen hosszú a sorsvonalad?

A. Nézd meg a csuklódból kiinduló vonalat egészen a végéig, hogy megtudd, mi is fogja jellemezni a karrieredet az életed során. Megtudhatod, milyen a munkádat érintő változások várnak rád a jövőben.
B. Ha nincs sorsvonalad, azt jelenti, hogy folyamatosan váltogatni fogod a munkáidat, nem nagyon maradsz egy helyen. Élvezed a különböző változásokat az életedben.

Milyen alakú a sorsvonalad?

C. Ha a sorsvonalad mély és hosszú, végighalad az egész tenyereden, akkor képes leszel uralni a saját karriered, valószínűleg saját céggel is büszkélkedhetsz majd a jövőben. Emellett kitűnő munkafegyelmed van.
D. A mély, de egyre elvékonyuló sorsvonal azt jelenti, hogy fiatalkorodban zökkenőmentes karriered lesz, ám idővel kissé bonyolulttá válnak majd a dolgok.
E. Ha halvány és széles a sorsvonalad, akkor sajnos az életed telis-tele lesz kemény munkával, sikerekből azonban annál kevesebb lesz.
F. A halvány, de keskeny sorsvonal azokra a személyekre jellemző, akik nem tudnak egy karrier mellett kitartani. Folyamatosan váltogatják a munkájukat.
G. A furcsa alakú sorsvonal azt jelenti, hogy nem csak a munkát, de az egész életet tekintve igen különleges szemlélettel rendelkezel, ez pedig igen sikeressé tesz.

Szaggatott vonal?

H: Ha a sorsvonalad a középső ujjad aljához közel szakad meg, akkor a 40. születésnapod körül igen bonyolulttá válik a karriered, az 55. születésnapod után azonban a dolgok újra a normális kerékvágásba kerülnek.
I. Ha azonban a szakítás a csuklóhoz áll közelebb, akkor nehéz gyermekkorod volt, vagy sok problémával szembesültél az iskolában. Az életed többi részében viszont sokkal jobb dolgok várnak rád.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét