Ha az iskolában a fiúk fölé magasodtál, és ha minden barátod kisebb nálad, valószínűleg a vásárlás is öröktől fogva problémát okoz. A méret valahogy sosem jó, a farmer csak bokáig ér, a felsőből kilóg a csuklód, a magas sarkút pedig akkor sem veszed elő, mikor szombat este minden barátnőd abban tipeg. Nincs más választásod, a magasságodat el kell fogadnod. Ez a legelső lépés ahhoz, hogy az öltözködésedben is az előnyödre tudd fordítani adottságaidat. Ebben segítünk most néhány tippel!

Skinny farmer mindenek felett

A legjobb alkalom arra, hogy megmutasd hosszú lábaidat, ha felhúzod a skinny farmered. Azon se aggódj, ha egy picit rövidebb a nadrág szára, ennél a fazonnál ez megengedett. A legjobb pedig, hogy nemcsak a hétköznapokat szolgálja ki ez az alapdarab, de alkalomra is bátran viselheted.

Nagy méretű kiegészítők

Az alacsonyabb lányokon a manapság divatos túlméretezett táskák nem mutatnak igazán jól. Te azonban bátran beszerezheted őket, hiszen a testalkatodhoz kiválóan passzolnak. Ugyanez igaz a nagyobb és feltűnőbb nyakláncokra, fülbevalókra is.

Maxi ruhát neked találták ki!

A magas nők nem igazán szokták jól érezni magukat miniszoknyában, ám a maxi ruha igazán az ő terepük. A legjobban a hosszú ruhák a te testalkatodon mutatnak, ezt használd ki! Nyárra pedig ezek a legkényelmesebbek is, imádni fogod őket!

Bátran járj magas sarkakon!

A magas sarkakat eddig valószínűleg kerülted, mert frusztrált, hogy még magasabb leszel tőlük. Semmi okod arra, hogy száműzd őket a gardróbodból! Éppen ellenkezőleg, az egyébként is hosszú lábaidat még hosszabbnak mutathatod velük, ez pedig nő álma.

Térd feletti és lábszár középig érő szoknya

Két olyan fazonról beszélünk, melyeket szintén te viselhetsz a legelőnyösebben. Míg ezek a hosszok egy rövidebb lábú nő esetében kifejezetten ellenjavalltak, mivel optikailag elvágják a testet, addig te csak úgy ragyoghatsz bennük. Formális és hétköznapi viseletnek is nagyszerűek.

Derékig érő kabát

Egy derékig érő dzseki vagy blézer segítségével szépen különválaszthatod az alsó- és a felsőtestedet. A hosszabb fazonok inkább nyújtanak, de ha derékig érőt választasz, jótékonyan megtörheted a hosszú, egyenes vonalat, ami optikailag végigfut a testeden. Ha a kabát ujja kicsit rövid, ne restelld könyékig feltűrni, még stílusosabb leszel!

Combcsizma

Szintén egy olyan darabról van szó, amit a nálad alacsonyabb lányok jobb, ha kerülnek. Te azonban szexi lehetsz ezekben a hosszan felérő csizmákban, amiket nadrággal és miniszoknyával is párosíthatsz.

Amit kerülj!

A nagyon rövid sortok, a túl magas sarkú cipők, a hosszanti csíkozású ruhák, a válltöméses felsők és a capri nadrágok nem passzolnak a magasságodhoz. Ezeket a darabokat ne viseld, helyettük bőségesen találsz olyan ruhákat, melyeknek segítségével magasságodat az előnyödre fordíthatod!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here