Időnként meglepődünk, hogy a világ legszebbnek tartott női mennyi mindent hajlandók megtenni azért, hogy bomba formájukat megőrizzék. Sok módszer finoman szólva is különös, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a következő celeb-trükkök közül bizony jó néhánynak a hatékonyságát a tudomány is alátámasztja!

Miranda Kerr és a kókuszzsír

A Victoria’s Secret angyalaként híressé vált modell nem csinál titkot belőle, hogy vannak speciális módszerei az alakja megőrzéséhez. A puffadt hasat például úgy győzi le, hogy reggelente tejes kávé helyett egy jó nagy kanál kókuszzsírt fogyaszt el. Ez pillanatok alatt beindítja az anyagcserét és kimossa a szervezetből a nem odavaló dolgokat. A módszert pedig sok táplálkozási szakértő is csak ajánlani tudja.

Liv Tyler és a hidegzuhany

A szép színésznő egyszerre tartja karban testét és hajat a jól bevált módszerével. Mikor tusol, az utolsó néhány percben csakis hideg vizet használ. Eredetileg fodrásza javasolta ezt neki, mondván a hideg víz bezárja a haj külső rétegét, a kultikulát, így nem fog sérülni és fényesebb is lesz. Liv Tyler azonban váltig állítja, hogy a frissítő zuhanytól karcsúsodik is.

Kim Kardashian és a fűzős edzés

Szülés után a celebnő egy egészen újfajta módszerrel nyerte vissza homokóra alakját. Magas fűzőt kezdett viselni és az edzéseket is rendszeresen ebben végezte. Sokan követték példáját, pl. Jessica Alba és Amber Rose is, nem véletlenül. Ahogy a fitnesz szakértők mondják, ideiglenes megoldásnak kiváló, hiszen rövid idő alatt jelentős karcsúsodást lehet vele deréktájon elérni. De az eredmény sajnos nem tartós.

Gwyneth Paltrow és a kizárásos diéta

Hogy topformába kerüljön, Gwyneth Paltrow az egészségesnek közelről sem mondható diétát választotta. Minden élelmiszercsoportot kiiktatott az étrendjéből, ami allergiát okozhat vagy nehezítheti az emésztést. Belerétve a tejtermékeket, a gabonaféléket, de még a narancslevet is.

Halle Berry és a kávé

Míg egyes tanulmányok bizonyították, hogy napi néhány csésze kávé igen jót tesz az anyagcserének, Halle Berry nem állt meg. Külsőleg is alkalmazza a kávét, mégpedig narancsbőr ellen. És milyen jól teszi! A kávé koffeintartalma miatt fantasztikus bőrfeszesítő és nagyban csökkenti a cellulitiszt.

Heidi Klum és az almaecet

Egyike azon világsztároknak, akik esküsznek az almaecet hatékonyságára a szépségápolásban. Természetes méregtelenítéshez a modell naponta fogyasztja, ennek pedig egészségére nézve is sok előnye van, hiszen az almaecet bizonyítottan csökkenti a magas vérnyomást, a méreganyagok mennyiségét a szervezetben és még fogyaszt is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here