A világon senki nem tökéletes. De amikor szerelmesek leszünk, azt hisszük, megtaláltuk azt az embert, aki egymagában minden jót, szépet és igazat megtestesít. Egy idő után azonban kétségeink támadnak, hogy valóban a megfelelő férfit választottuk-e.
Most olyan jellemvonásokat gyűjtöttünk össze, melyekből megtudhatod, hogy valóban a tökéletes házastárssal élsz-e.

1. Nem fél a nehézségektől, kész megoldani bármilyen problémát

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,


Egy valódi férfi nem csak szépeket mond, de határozottan is cselekszik. Nehéz helyzetekben mindig készen áll odatartani a vállát, hogy kisírhasd magad rajta.

2. Egyedül is tud vacsorát készíteni (Anélkül, hogy romba döntené a konyhát)

A mai modern nő olyan férfira vágyik, aki férfiasan néz ki, de azt is tudja, hogyan kell főzni. Nem kell, hogy különleges fogásokat állítson elő. Elég, ha felszeletel egy dinnyét, és azt szépen elrendezi a tányéron. A nő már ettől is le lesz nyűgözve.

3. Mindig támogat, még akkor is, ha nagyot hibáztál

Megan Fox (@meganfox.tr) által megosztott bejegyzés,


Mindannyian hibázunk, és amikor ez megtörténik, a párodnak mindig melletted kell lennie. Még akkor is, ha te tévedtél. Az ideális férfi bármilyen helyzetben támogat, ahelyett, hogy hibáztatna.

4. Figyel a részletekre

Celebrity Pics (@celebrity) által megosztott bejegyzés,


Nem azt jelenti, hogy az életed minden apró részletével tisztában van, vagy pontosan emlékszik, melyik randitokon mit viseltél. De figyel azokra a dolgokra, amik számítanak neked. Például tudja, hogy hány cukorral iszod a teád, és hogy melyik a kedvenc számod.

5. Bölcs, nem csak okos

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,


Nagy segítség tud lenni egy olyan férfi, aki elmagyarázza neked a kvantumfizikát, de talán még fontosabb, hogy az életben leggyakrabban előforduló problémákból meg tudja találni a kiutat. Ha képes jó tanácsokat adni neked, pl. amikor az anyukáddal vitatkozol, nagyon szerencsés vagy!

6. Tudja, hogyan vidítson fel

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,


Amikor rosszul érzed magad, a párod mindig tudja, mivel deríthet jobb kedvre. Elsüt egy viccet, meghallgat vagy azt teszi, amivel segíthet rajtad.

7. Tudja, hogyan fogalmazzon és hogyan tárgyaljon

Marshall Mathers (@eminem) által megosztott bejegyzés,


Egy ideális férfi mindenkivel megtalálja a hangot. A rendőrrel, a vízvezeték szerelővel és egy síró nővel is. Még a rosszindulatú szomszédot is tudja kezelni.

8. Nem feledkezik meg a gondjaidról

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,


A férfiaknak általában nehézséget okoz, hogy egyszerre több dologra koncentráljanak. De ha igazán szeret, a problémáidat előtérbe helyezi, és nem sorolja más dolgok mögé.

9. Számít neki a véleményed

Jensen Ackles (@jensenackles) által megosztott bejegyzés,


Egy férfi és nő vagy férj és feleség közti kapcsolat nem csak az együttélésből áll. Szükség van arra, hogy barátok és egymás tanácsadói is legyenek. Ez persze nem jelenti azt, hogy a férfi a nő szoknyáján kell, hogy üljön. Megtanulni együtt döntéseket hozni alapvetően fontos a jó házassághoz.

10. Segít a házimunkában

РЕН ТВ – Краснодар (@rentvkrd) által megosztott bejegyzés,


Ha a párod értékel és becsül, soha nem érzed magad a bejárónőjének. Megérti, hogy te is fáradt vagy a munkától, ezért mindig szívesen segít a házimunkában, ha megkéred rá. Ha együtt csináljátok, gyorsabban is végeztek a házimunkával, és több időt tudtok párként együtt tölteni.

Természetesen, mindenkinek megvan a saját elképzelése a tökéletes kapcsolatról. És hogy mi tesz ideálissá egy férfit, az is mindenkinél különbözik. De találni valakit, aki téged tesz az első helyre, és akit te is az első helyre teszel, a kulcs a boldog házassághoz.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét