Fenntartani a fiatalkori, csodás alakunkat 40, vagy akár 50 éves korunk után nem épp egy egyszerű feladat. Sok színésznőnek, modellnek és műsorvezetőnek azonban sikerült. Számukra a kor csupán egy szám, amit abszolút figyelmen kívül hagyhatnak a tökéletesség felé vezető úton.

Lássuk a 10 legelegánsabb dívát, akiknek szépsége a mai napig ovációt érdemel.

1. Jennifer Lopez – 47 éves

„Nem fosztom meg magamat az ételtől. Azonban megtanultam, hogy milyen fontos is az egészséges életmód. Például mindig van nálam valami egészséges rágcsálnivaló, gyümölcs vagy zöldség.”

2. Jennifer Aniston – 47 éves

Jennifer szerint nem is reménykedhetsz jó egészségben, karcsú testben vagy gyönyörű bőrben, ha nem eszel egészségesen. Ezért is választ organikus termékeket.

3. Kylie Minogue – 48 éves

„Őszintén, nem edzek olyan keményen. Azonban sok olyan kozmetikumot használok, mely segíti a testemet. Ezen kívül, elégedett vagyok azzal, ahogyan kinézek.”

4. Halle Berry – 50 éves

Halle-t 23 éves korában diagnosztizálták cukorbetegséggel.

„Ha megtudod, hogy cukorbeteg vagy, elkezdesz odafigyelni rá, mit is csinálsz, mit eszel, mennyit alszol, vagy hány kiló vagy (az én esetemben az alultápláltság veszélyesebb volt, mint a túlsúlyosság.) Ilyen helyzetben, akár tetszik akár nem, jobban oda kell figyelned magadra.”

5. Cindy Crawford – 50 éves

„Mindenki úgy gondolja, a modellek tökéletes alakkal születnek, pedig ez egyáltalán nem igaz. Soha nem azokra a testrészeimre koncentráltam, amelyeket szerettem magamon, inkább mindig arra gondoltam, mit tehetnék még a külsőmért. Szépnek lenni nem könnyű.”

6. Elizabeth Hurley – 51 éves

„Ha szeretnél lefogyni, vegyél egy kutyát – ez a lehető legjobb megoldás. Mindennap futni járok a kutyámmal a parkban. Egy fél órás, intenzív játék a kutyákkal teljes mértékben helyettesíti az edzőtermet.”

7. Elle Macpherson – 52 éves

„Az olyan érzések motiválnak mint az öröm, az inspiráció, a szenvedély, a békesség és az erő. Ez mind sokkal fontosabb számomra mint amit a mérleg mutat, s ezek vezettek a helyes étkezéshez és az edzéshez.”

8. Sharon Stone – 58 éves

„Soha nem gondolkodtam azon, hogy szép vagyok-e vagy nem. De van egy titkos trükköm: tudom, hogyan csináljak úgy, mint aki gyönyörű. Ha egy nő besétál egy szobába, az embereknek nem a szépsége tűnik el, hanem a belőle áradó energia és erő.”

9. Christie Bringley – 62 éves

„A hajfestés, a szépségszalon vagy az edzés csak akkor éri meg igazán, ha jobban érzed magad tőlük a saját testedben. Nem azért kellene ezeket csinálnod, mert valaki más azt mondta. Ne feledd, a legjobb dolog, amit magadért tehetsz az a jó egészség.”

10. Jane Seymour – 65 éves

„Utálom megfosztani magam a kedvenc dolgaimtól. Ha tésztát akarok enni, akkor azt eszek, de csak fél adaggal.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét