Az a felfogás, hogy egy nőnek fiatal korában kell gyereket vállalnia, már a múlté. Napjainkban már semmi különös nincs abban, ha valaki 30-on túl lesz édesanya. A modern nőknél az sem számít ritkaságnak, hogy ennél későbbi életkorban szülnek gyerekeket.
A következő sztárok 35 éves koruk után váltak édesanyává.

1. Alyssa Milano

A leginkább a Bűbájos boszorkák Phoebejeként ismert Milano kétszer házasodott, második házasságából pedig végre megszülettek régóta várt gyermekei. Először a fia, akit Milano 38 évesen szült, majd 41 éves korában világra hozta lányát is.

2. Melanie Griffith

A ’80-’90-es évek népszerű színésznője több szenvedélyes románcot és házasságot tudhat maga mögött. Legidősebb lánya Dakota Johnson, de van egy fiatalabb lánya is, Stella (a fotón látható). A színésznő 39 éves korában szülte őt, mikor Antonio Banderas volt a férje.

3. Molly Ringwald

A Nulladik óra és az Álmodj rózsaszínt című filmekben is láthattuk a színésznőt, akinek 3 gyermeke született második házasságából, Panio Gianopoulos írótól. A legfiatalabbak az ikrek, Adele és Roman, akiket Molly 41 évesen szült.

4. Marcia Gay Harden

A háromgyermekes színésznő, akit az Elvált nők klubja és a Ha eljön Joe Black című filmekből is ismerhetünk, 39 évesen szülte lányát, 44 évesen pedig ikreknek adott életet.

5. Jennifer Love Hewitt

A Gyilkos elmék és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sztárja boldog házasságban él és 3 gyermeke van. Legkisebb fia 2021-ben született, mikor Hewitt 42 éves volt.

6. Lena Headey

Legismertebb szerepe Cersei Lannister volt a Trónok harcában. A színésznő elvált és 2 gyermeke van. Kisebbik lányát 41 évesen szülte.

7. Kirsten Dunst

A Pókember-trilógia és a Marie Antoinette sztárja nemrégiben lett családanya. Első gyermeke 2018-ban született. Második gyermekét 2021 tavaszán hozta világra, 39 évesen.

8. Rachel McAdams

A Bajos csajokban és a Szerelmünk lapjaiban is láthattuk a színésznőt, akinek sok nagy szerelme volt, jelenleg a forgatókönyvíró Jamie Lindennel él együtt. 2018-ban, 39 évesen lett először édesanya. 2020-ban arról cikkeztek, hogy a színésznő a második gyermekével várandós. Mivel McAdams igyekszik a magánéletét a lehető leginkább óvni a kíváncsi szemektől, azóta sem derült ki semmi arról, hogy született-e újabb gyermeke.

9. Felicity Huffmann

Leginkább a Született feleségek Lynette-jeként ismerjük. A színésznő boldog házasságban él, férjével már 15 éve együtt voltak, mikor 25 évvel ezelőtt összeházasodtak. Két lányuk van, a fiatalabbik Georgia, aki 2002-ben született, néhány hónappal a színésznő 40. születésnapja előtt.

10. Meghan Markle

Harry herceg feleségét több filmben is láthattuk. Ma már 2 gyermekes édesanya, akinek kisebbik lánya, Lilibet 2021 júniusában született, 2 hónappal Meghan 40. születésnapja előtt.

11. Drew Barrymore

Az 50 első randi és a Charlie angyalai sztárjának 2 gyermeke született házasságából, Will Kopelmantól. A kisebbik gyerekét 39 évesen hozta világra.

12. Claudia Schiffer

A világhírű német modell nem csak a munka iránt kötelezte el magát, hiszen 3 gyermekes családanya vált belőle. Legkisebb gyermekét 39 éves korában szülte.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here