Fontos és felejthetetlen pillanat, amikor egy hozzánk közel álló személyről megtudjuk, hogy gyermeket vár. A sztárok ezt a hírt nemcsak a barátaikkal és családtagjaikkal, hanem a nagyvilággal is megosztják. Csak elképzelni tudjuk, milyen érzés lehet, mikor rajongók milliói fejezik ki jókívánságaikat és örömüket a várandóssággal kapcsolatban.
Megmutatjuk a sztárok megható babaváró bejelentéseit.

1. Gal Gadot és Jaron Varsano

A Wonder Woman színésznőjének megszületett a 3. gyermeke, a fantasztikus hírt pedig Instagramon közölte. 2 fotót posztolt a családjáról, és azt írta: “Nem is lehetnék hálásabb és boldogabb (meg fáradtabb). Mindannyian nagyon örülünk, hogy Daniella a családunk része lett.”

2. Natalia Vodianova és Antoine Arnault

A szupermodell 4. gyermeke születését jelentette be egy cuki Instagram-poszttal. Natalia azt írta, hogy a baba is és ő is jól van, és jókívánságait küldte minden várandós nőnek.

3. Nicole és Michael Phelps

A híres úszó és felesége fiukról, Boomerről osztottak meg egy fotót, aki izgatottan várja, hogy hamarosan báty legyen belőle. Nem sokkal később egy másik képet is megosztottak, amin Boomer az újszülött testvérét fogja az apukájával együtt.

4. Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank

Hogy első gyermeküket várják, azt egy olyan fotóval tudatták, amin a hercegnő egy aprócska, macis cipőt fog a kezében. August Philip Hawke Brooksbank 2021. február 9-én jött világra.

5. Meghan Trainor és Daryl Sabara

Meghan Trainor szintén Instagramon jelentette be a nagy hírt. A sztár azt is hozzátette, hogy már nagyon régóta várt erre. Egy interjúban elmesélte, hogy mindig is nagy családról álmodott és hármasikrekről. Reméljük, az álmai egyszer valóra válnak.

6. Cherry Seaborn és Ed Sheeran

Ed Sheeran és felesége első gyermekük érkezését egy pár babazoknival jelentették be Instagramon. Az énekes elmondta, hogy a föld felett lebeg a boldogságtól, és a szülésben segédkezőknek is köszönetet mondott. Ugyanebben a posztban elárulta újszülött gyermekük nevét is: Lyra Antarctica.

7. Eva Longoria és José Baston

A Született feleségek sztárja és a férje 2018 elején jelentették be, hogy babájuk fog születni, mégpedig egy pocakos fotóval. Posztjában Eva a sok szeretetet is megköszönte családjának.

8. Jessica Simpson és Eric Johnson

Jessica Simpson Twitteren jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A fotón első gyermeke, Maxwell látható, aki egy cuki piros-fehér ruhában ül a tengerparton, előtte pedig a felirat hirdeti, hogy hamarosan nagy testvér lesz.

9. Carrie Underwood és Mike Fisher

Carrie Underwood szintén a nagy tesók segítségével tudatta, hogy gyermeke fog születni. De ezúttal a nagy tesók nem gyerekek, hanem imádni való kutyák. Hogy nagyon jól kijönnek majd egymással, afelől semmi kétségünk nincs.

10. Italia Ricci és Robbie Amell

A két színész vicces módját választotta a nagy hír bejelentésének, mikor első gyermeküket várták. Justin egy olyan fotót posztolt, amelyen ő és felesége mindketten nagy pocakkal láthatók, de csak az egyiküké valódi.

11. Fergie és Josh Duhamel

Fergie nagyon kreatív módját választotta a születendő baba bejelentésének. A sztár egy gyerekkori fotót posztolt magáról és akkori férjéről, Josh Duhamelről a következő felirattal: “Josh & Én & Baba az 3!” A rajongók ebből a fotóból azt is elképzelhették, vajon hogyan fog kinézni a baba.

12. David Henrie és Maria Cahill

Az egykori Disney-színész, David Henrie és felesége, Maria Cahill egy különleges alkalmat választottak a 3. gyermekük érkezésének bejelentésére. Az apuka egy olyan fotót posztolt, ami a másodszülött gyermekük 1. születésnapján készült. Mindkét gyermekük “Nagy tesó” feliratú pólóban van.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét