Minden nő stílusos szeretne lenni, kortól függetlenül. A következő cikkben bemutatunk néhány igazán egyszerű és hasznos tippet arra, hogyan is nézz ki mindig tökéletesen hibák nélkül.

1. Szoknya és ceruzaruha

📍Saint – Petersburg 😘 🇷🇺 (@andreeva__evgenia) által megosztott bejegyzés,


Az ilyen típusú szoknyákkal és ruhákkal nem nagyon tudsz mellélőni. Vizuálisan megnyújtják az alakodat, és elrejtik a hibákat. Válassz magas derekú, térdig érő szoknyát. A színe tulajdonképpen bármilyen lehet, kivéve a világító neon színeket.

@fashionyru által megosztott bejegyzés,

2. Nadrágok


A nadrágok tekintetében szerintünk az egyszerű fazonú, egyszínű modellek a legjobbak. A csiricsáré mintákat mindenképp felejtsd el! Más részről azonban egy szép öv vagy szíj stílusossá varázsolhatja az összképet.

@fashionyru által megosztott bejegyzés,

3. Különböző kombinációk

Юлия Петруненко (@julya_petrunenko) által megosztott bejegyzés,


Dobd fel a klasszikus imázsodat néhány élénk árnyalattal és mintával, de semmiképp se legyen háromnál több szín a kombinációdban.

Ольга г.Москва (@olga_e70) által megosztott bejegyzés,

4. Pasztellszínek


A legfontosabb a megfelelő színek kiválasztása. Például a világoskék hatására azonnal fiatalabbnak fogsz kinézni, míg a sárga abszolút nem ajánlott. Figyelj oda a világos pasztellárnyalatokra: bézs, elefántcsont, barna, fehér és szürke.

@fashionyru által megosztott bejegyzés,

5. Kényelmes magas sarkú cipők

Giovanna Battaglia Engelbert (@bat_gio) által megosztott bejegyzés,


A legtöbb magas sarkú cipőd ott lapul a szekrény sarkában, s csak valami igazán különleges esemény alkalmával veszed elő őket? Akkor bizony venned kellene legalább egy viselhető, átlagos magas, kényelmes cipőt.

6. Stílusos részletek

@fashionyru által megosztott bejegyzés,


Miközben a ruhák esetében a legjobb, ha a klasszikus stílusnál maradsz, az ékszerek tekintetében szabadjára engedheted a fantáziád. Például egyszer-egyszer viselj egy gyönyörű kalapot vagy egy igazán nagy ékszert. Egy díszes bross vagy egy színes cipő is képes remekül feldobni az öltözéked.

Юлия Петруненко (@julya_petrunenko) által megosztott bejegyzés,

7. És végül néhány dolog, amit mindenképp kerülj el:

 • Rövid szoknyák
  Vége a tini korszaknak, ne ragadj le benne. Röhejesen mutatnál egy ilyen öltözékben.
 • Mély dekoltázs
  Az ilyen bakik miatt eltűnik belőled az elegancia. Jobb, ha nem mutatsz túl sokat magadból.
 • Fehérnemű
  Hagyd az extravagáns darabokat a húsz éveseknek. Már kiépítetted a saját stílusodat, és bolond lennél feladni a divat kedvéért.
 • Tini feliratos pólók
  Ha már elmúltál 35, a cuki feliratos, mintás ruhadarabokat felejtsd el! Rengeteg választási lehetőséged van még, mint például a zebracsíkos minta.
 • Túl bő ruhadarabok
  Ne próbáld meg óriási ruhákkal eltakarni az alakodat. Ehelyett tanuld meg kiemelni az erősségeidet, és elrejteni a hibákat.
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here