Egy gyermeknek nem muszáj hagyományos családban felnőnie ahhoz, hogy sikeres felnőtt váljon belőle. Matt Bomer nem szokványos környezetben nőtt fel, de ez nem akadályozta meg abban, hogy megkeresse élete szerelmét. Sokáig titokban tartotta magánéletét, amikor pedig kiállt a nagyvilág elé, az hatalmas döntés volt részéről. Mikor nyíltan felvállalta homoszexualitását 2012-ben, beszédével szinte sokkolta a közönséget és a rajongóit.
Matt Bomer és párja története az egyik legérdekesebb a hasonlók közül, ezért a következőkben őket mutatjuk be.

Matt Bomer, a férfi, akinek legnagyobb vágya volt, hogy apa lehessen és elvehesse élete szerelmét.

Matt Bomer édesapja ismert sportoló volt, a Dallas Cowboysban játszott. Az amerikai futballban is tehetséges gyermeke már korán felfedezte magában, hogy érdekli a színjátszás. Bomert szülei szeretetben, nyugodt és egészséges környezetben nevelték. Mivel elég elszigetelten telt a gyermekkora, sokáig nem volt tisztában saját szexualitásával. Egészen addig, míg el nem olvasta Larry Kramertől a The Normal Heart című könyvet.

A könyv egy homoszexuális pár küzdelmeit mutatja be, azt az igazságtalan bánásmódot, amit két egymást szerető férfi megtapasztal. A könyv elolvasása után Mattben egy új férfi született meg. Később a filmadaptációban is szerepet kapott, amelynek címe Igaz szívvel.

Matt rájött, hogy a férfiakhoz vonzódik.

A motivált, fiatal felnőtt elhagyta texasi szülővárosát, hogy belekezdjen színészi karrierjébe. Eközben teljesen elfogadta önmagát, megbékélt szexualitásával. A barátai vele örültek, de a családjának kissé tovább tartott, míg a szeretetük felül tudott kerekedni a meggyőződésükön. Végül azonban teljesen elfogadták őt.

Egyre híresebb lett, és megtalálta élete szerelmét is.

2012-ben Bomer szexuális irányultsága közismert lett, ekkor vette el élete szerelmét. A szerény, New York-i esküvő nagy lelkesedéssel töltötte el a színészt. Elmondta, hogy az őket feltétel nélkül támogató és szerető emberek előtt kimondani az esküt rendkívül örömteli esemény volt számára.

Simon Halls az a férfi, aki elrabolta Matt Bomer szívét. A jól ismert publicista olyan sztárokkal dolgozik együtt, mint Neil Patrick Harris vagy Jude Law. A pár hosszú ideig titokban tartotta kapcsolatát.

Házassága és családja mindig a karrierje előtt állt.

Bomer és Halls 3 gyermeke Kit, Walker és Henry. Kit 17 éves, ikeröccsei pedig 14 évesek. Mindhárman béranya segítségével jöttek világra. 2008-ban Halls egy interjúban elmondta, mekkora öröm számára, hogy apa lehet. Elmesélte, hogy Kit barátainak szülei nem tartották nagy dolognak, hogy béranyaság útján ikreik fognak születni.

Néhány évvel később Bomer azt mondta, hogy a körülményektől függetlenül arra fog törekedni, hogy gyermekeinek olyan átlagos gyermekkoruk legyen, mint amilyen neki is volt. Elmondta, hogy boldog, hogy egy olyan korban született, mikor a világ jóval elfogadóbb a nemekkel és a szexuális orientációkkal kapcsolatban.

Mikor apává vált, az életét teljesen át kellett szerveznie, ezért szintén hálásnak érzi magát. Most már nem aggódik olyan sokat a munkája miatt, sem azért, hogy mit ír róla a média. Ehelyett inkább arra összpontosít, hogy minden figyelmét a gyerekeire fordítsa és apaként jó munkát végezzen, sok időt töltsön a fiaival.

Ritkán ugyan, de családi életéről a közösségi oldalakon is szokott posztolni. Ez bizonyítja, hogy annak ellenére, hogy kerüli a reflektorfényt, nem bánja, ha néha a nyilvánosság is belelát egy kicsit az életükbe.

Matt Bomer “csodálatos pillanatként” emlékszik vissza arra, mikor fia előállt azzal, hogy heteroszexuális.

Egy interjúban a színész elmesélte, hogyan zajlott a beszélgetésük az akkor 14 éves fiával, Kittel. A fiú ekkor mondta el apjának, hogy heteroszexuális. “Azt mondta nekünk: ‘Szeretlek és tisztellek titeket azért, akik vagytok. Én heteró vagyok.’ Ez egy meghatározó és csodás pillanat volt” – mesélte Bomer.

Az akkor 11 éves ikrek, Henry és Walker kapcsán ezt mondta: “Mindegy, hogy milyen lesz a szexuális orientációjuk, mi mindig ott leszünk mellettük.”

Nagyszülei tanították meg neki, mit jelent a sikeres kapcsolat.

Halls csodálattal nézte, hogy férje mennyi időt szán a családra, és büszke, hogy Bomer párja lehet. Nincs is miért aggódnia, hiszen Bomer keményen dolgozik azon is, hogy a kapcsolatuk működőképes maradjon és örökké tartson. Ahogy Bomer mondta, nagyszülei tanították meg arra, hogyan kell működtetni egy házasságot.

Bomer kíváncsi volt, nagyszülei mitől ennyire boldogok, ezért megkérdezte tőlük, mi a házasságuk titka. Azt felelték neki, a lényeg, hogy lépésről lépésre haladjanak. Ez a fő dolog, amitől Hallsszal ennyire erős tud lenni a szerelmük. Ezenkívül fontos tényező, hogy mindig a családjuk biztonságát és boldogságát helyezik előtérbe. Ők egy nagyszerű pár, akikre fel lehet nézni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here