Képzeld el, hogy egyszerre nem 1, hanem 11 gyerek küzd a figyelmedért. A 23 éves Krisztina Öztürknek pont ilyen az élete, de nem is lehetne boldogabb. Imádja a gyerekeket, és azt tervezi, hogy később még bővülni fog a család.
Ismerd meg ezt a fiatal, nagycsaládos anyát!

Tinédzserként lett anya.

Krisztina 17 éves volt, mikor az első gyermeke, Viktoria megszületett. Egyedülálló anya volt, de az élete teljesen megváltozott, amikor megismerte jelenlegi férjét. A férfi első pillantásra beleszeretett, feleségül kérte, és azt is mondta, hogy nagy családot szeretne.

Ez a nagy család titka.

Krisztina gyerekeinek többsége egy időben született, tehát azonos korú. Mivel ennyi gyereket szülni gyakorlatilag lehetetlen, ezért a férjével béranyákat fogadtak, hogy minél előbb nagy családjuk lehessen. Bár nem mindegyik gyermeket ő szülte, minden gyermeknek ő a biológiai anyja. A pár még több gyermeket szeretne, de hogy pontosan mennyit, azt még nem döntötték el.

Egy egész falunyi ember segít a gyerekek körül.

Krisztina 56 éves milliomos párja szuper apuka, aki azt szeretné, hogy a családban mindenkinek jó legyen. Úgy segít Krisztinának, hogy több dadát és asszisztenst is alkalmaz a különböző feladatokra.

Ilyen egy átlagos nap Krisztinának.

Krisztina elmondta, hogy férjével osztoznak a feladatokon. A férfi dolgozik, ő pedig a gyerekekkel van. Sétálni mennek, játszanak, mesét néznek együtt. A hétvégét a családnak szentelik, ilyenkor tudnak minőségi időt tölteni egymással. De a hétköznapokon is együtt ebédelnek.

BÓNUSZ: Nézd meg, hogyan zajlott a babafotózás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Кристина Озтюрк (@batumi_mama) által megosztott bejegyzés

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét