Ők a tökéletes példái annak, hogy legjobb barátokból is válhatnak szerelmesek. Kapcsolatuk kezdete óta nem hagyták el egymást, szeretetteljes családjuk mára 4 fősre nőtt.
Róluk tudhatsz meg többet.

Egy videóklip forgatásán találkoztak.

John Legend és Chrissy Teigen a Stereo című videóklip forgatásán találkoztak először. Chrissy Legend szerelmét alakította. “Amikor forgattunk, 12 órát voltunk együtt” – mondta Chrissy.

Ezután az egész napot együtt töltötték a hotelben, ahol aztán el kellett volna köszönniük egymástól, de képtelenek voltak rá. Ám hivatalosan még néhány hónapig nem kezdtek randizni, ugyanis nem sokkal a megismerkedésük után Legend turnézni indult.

A következő évben is kapcsolatban maradtak.

Teigen elmesélte, hogy a következő évben folyton telefonáltak és üzengettek, miközben megpróbálta kezelni a féltékenységét. “Hagytam, hogy egy ideig önmaga legyen – mondta. – Szörnyű, mikor megpróbálsz bezárni valakit, majd ő elkezd azon gondolkodni, hogy mennyi minden várhatna még rá.”

Chrissy egy ideig megpróbálta leplezni a féltékenységét, és nem tett fel kérdéseket Legend szándékaival kapcsolatban. Férjhez menni soha nem akart, de nagyon boldog volt Johnnal. John pedig a legelső pillanatban beleszeretett. “Rengeteget sms-eztünk, észrevettem, hogy milyen jó humora van” – mondta John.

“Amikor két fellépés között volt lehetőségünk több időt együtt tölteni, rájöttünk, hogy mennyi közös van bennünk” – folytatta Legend. A férfi egyáltalán nem idegeskedett a kapcsolatuk miatt. “Amikor érzed, hogy valakivel igazi a kapcsolatod, akkor nem idegeskedsz, inkább izgatott vagy. És ez fantasztikus” – mondta.

2007-ben egy rövid időre szakítottak. John feszült volt és összezavarodott. Chrissy így emlékezett vissza erre az időszakra: “Olyasmit mondott, hogy neki most nem alkalmas egy kapcsolat.” John szerint a problémát az okozta, hogy félt, hogy le kell mondania a fellépéseket, és hogy korábban még sosem volt valódi kapcsolata.

Ilyen volt az első nyaralásuk párként.

A legelső közös útjuk Olaszországba, a Comói-tóhoz vezetett, ahol később összeházasodtak és ahol az All of Me című dalhoz forgatták a videóklipet. Az utazás során Chrissy rájött, hogy élete hátralévő részét Johnnal szeretné leélni.

“Vissza oda, ahol az egész kezdődött – Comói-tó, Olaszország –, először 2007-ben jártunk itt” – írta 2016-ban az egyik posztjában Chrissy. “Hajóval kirándultunk, a túravezető elvitt minket a tó közepére, és azt mondta, kívánjunk valamit. Én azt kívántam, hogy ő legyen az a férfi, aki feleségül vesz és akitől gyerekeim lesznek. Szerintem John azt kívánta, hogy megehesse a legfinomabb cacio e pepét. Mindkettőnk kívánsága valóra vált, és most itt vagyunk.”

Legjobb barátokból és szerelmesekből család lettek.

Chrissy és John 2013. szeptember 14-én házasodtak össze a Comói-tónál, de a hivatalos szertartásra egy nappal az utazás előtt került sor New Yorkban. “Buták voltunk, nem tudtuk, hogy az olaszországi esküvőnket itt nem ismerik el, ezért itt is össze kellett házasodnunk.”

Az All of Me című dalhoz ekkor készítették a videóklipet, és láthatók benne olyan érzelmes pillanatok, amelyeket az esküvő napján örökítettek meg. Chrissy elmondta, hogy a dal első sorából jött rá, hogy róla szól. “‘Mihez kezdenék az okos szád nélkül’ – ha ez nem rólam szól, akkor nem tudom, hogy mi.”

“Sírtam, amikor meghallottam. Elég érzelmes vagyok, de azért ilyesmiken nem szoktam sírni, szóval ez tényleg gyönyörű volt. És élőben szinte földöntúli.”

Az első gyermekük 2015-ben született meg.

Egy interjúban Chrissy arról beszélt, hogy mennyire szereti a gyerekeket: “Nagyon sok gyereket akarunk. Én 3-4-et szeretnék szülni, utána pedig örökbe fogadni. Tulajdonképpen az életem hátralévő részében terhes leszek.” Miután egy interjúban 2015 októberében elmondta, hogy az első gyermeküket várják, beszélt a teherbeesés nehézségeiről is.

Később arról is meséltek, miért választották a lombikot. Chrissy elmondta, hogy mikor az első lombik sikertelen volt, benne egy világ omlott össze. “Kész csoda, amikor sikerül. Rengetegen küzdenek ezzel” – tette hozzá.

2016. április 14-én született meg lányuk, Luna Simone Stephens. “Megérkezett! Luna Simone, annyira szeretünk! És álmosak vagyunk. Nagyon álmosak” – írta a posztjában. Teigen azóta többször is beszélt arról, hogy mennyire nehezen ment nekik a családalapítás és hogy hogyan küzdött meg a szülés utáni depresszióval.

Teigen egy személyes hangvételű posztjában leírta, hogy még Luna születése után sem érezte magát teljesnek, miközben egy tévéműsorban dolgozott, ahol alapvetően az volt a dolga, hogy jól érezze magát. “Megvolt mindenem ahhoz, hogy boldog legyek, de mégis boldogtalannak éreztem magam.” Mesélt arról is, hogy John hogyan segített neki, hogyan támogatta a nehéz időkben, és nem hagyta, hogy lemondjon az álmáról, a nagy családról.

2018. május 17-én megszületett a második gyermekük.

Egy aranyos Instagram-videóval jelentette be Chrissy, hogy második gyermeküket várják. A videóban Luna osztotta meg a nagyvilággal, hogy testvére fog születni. Később Chrissy hozzátette azt is, hogy kisfiút várnak, aki szintén lombikprogram segítségével fogant meg.

Még több gyermeket akarnak.

A Wild című videóklipben hozták nyilvánosságra, hogy harmadik gyermeküket várják. A videóban a két gyerekükkel játszanak, miközben jól látható Chrissy kerekedő pocakja is.

Az öröm azonban nem tartott sokáig, Chrissyt szigorú pihenésre fogták és kórházba küldték. Később elárulta, hogy elvetélt.

Chrissy a negyedik gyermekükkel várandós.

2 évvel a vetélés után elmesélték, hogy harmadik gyermeküket egy tragikus balesetben vesztették el. Azóta Chrissy nyíltan beszélt a termékenységi kezelésekről és a lombikról, mert szeretne újra teherbe esni. Őszinteségével pedig sok erőt ad azoknak, akik hasonló meddőségi problémákkal küzdenek.

Chrissy Instagram-posztban osztotta meg, hogy negyedik gyermekükkel várandós. Azt írta: “Az otthonunk és a szívünk is örömmel van tele.” Miután eljött az orvostól, a lehető legboldogabb volt, hiszen tudta, hogy minden rendben van és valóra fog válni az álma.

Nem hagyják, hogy az elfoglaltságaik elválasszák őket egymástól.

Ha van igaz szerelem, akkor minden lehetséges. John elmondta, hogy a hosszú házasságuk titka a kommunikáció, és hozzátette: “Légy figyelmes, és hallgasd meg a párodat, ügyelj arra, hogy kielégítsd az igényeit, a szükségleteit, ha kell, akkor menjetek el terápiára.” Így lehet fejlődni és tanulni egymástól.

Megragadta az alkalmat arra is, hogy tudassa feleségével az elégedettségét és megnyugtassa: “A köztünk lévő viták vagy nézeteltérések olyan csekélyek a jó dolgokhoz képest. Nagyszerű életünk van, és boldogok vagyunk azzal, amit felépítettünk.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét