Kylie Jenner elárulta fia új nevét. Travis Scottal eredetileg a Wolf nevet adták a kicsinek, de aztán úgy érezték, nem passzol hozzá. Ezért megváltoztatták a nevét, és néhány fotót is posztoltak róla.

A rajongók régóta vártak erre a napra.

2022 februárjában Kylie Jenner és Travis Scott bejelentették, hogy megszületett második gyermekük. Márciusban pedig arról számoltak be, hogy megváltoztatják a baba nevét. Kylie így beszélt erről Instagram-sztorijában: “A fiúnk neve már nem Wolf. Nem éreztük úgy, hogy passzolna hozzá.”

A hír meglepte a rajongókat, akik már alig várták, hogy értesüljenek a baba új nevéről.

Instagramon történt a bejelentés.

Kylie és Travis Wolf helyett Aire-nek nevezték el a gyermeküket, egyúttal fotókat is posztoltak róla Instagramon. Aire nővérének neve Stormi, úgy tűnik, a két név kapcsolódik egymáshoz.

Tagadhatatlanul cuki!

A fotókon Aire aranyos cápás és autós ruhákban látható, a sapka pedig tökéletesen kiegészíti a szettjét. Láthatjuk székben ülve és anyukájával is.

A családnak és más sztároknak is tetszik az új név.

Az Aire babáról posztolt fotók óriási sikert arattak. Kylie édesanyja, Kris Jenner is kommentelt a fotók alá. “Szeretlek, Aire Webster!” Khloé Kardashian pedig ezt írta: “A király!!! Az ifjú király!!!” A család tehát máris rengeteg szeretettel halmozza el a legújabb tagját.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét