A 65 éves Michelle Pfeiffer a hollywoodi elegancia ikonja. A közösségi médiában nagy sikert aratott a szelfijével, amin láthatóan nem visel sminket. A színésznő megörvendeztette rajongóit azzal, hogy hagyta láttatni természetes szépségét. Ezért pedig rengeteg dicséretet zsebelhetett be.

Egy olyan korban, mikor a filterek, a digitális szerkesztések, az alaposan átdolgozott és kiválogatott fotók uralják a világot, Pfeiffer döntése, hogy megmutassa a világnak natúr arcát, óriási jelentőséggel bír. Az eleganciájáról és méltóságteljes megjelenéséről ismert színésznő szembeszállt a társadalmi normákkal, melyek gyakran irányítják a nőket, főleg azokat, akik a nyilvánosság előtt élnek.

A fotón Pfeiffer magabiztos, ragyogó bőre és bájos mosolya belső szépségéről is tanúskodik. A smink hiányának köszönhetően láthatjuk természetes szépségét és kortalan vonzerejét, ami emlékeztet arra, hogy a valódi szépség túlmutat a kozmetikai beavatkozásokon.

A reakció Pfeiffer smink nélküli szelfijére túlnyomórészt pozitív volt, a rajongók és más hírességek is kifejezték iránta csodálatukat, elismerték bátorságát és őszinteségét. A kommentek csak úgy özönlöttek, dicsérték a színésznő természetes arcát, és példaképként állították minden nő elé.

Valaki ezt írta: “Nagy hatással volt rám, hogy mennyire boldognak látszol és milyen fantasztikusan nézel ki! Kívül-belül természetes szépség!”

A fotó továbbra is nagy népszerűségnek örvend a közösségi oldalakon, és bizonyítja, hogy a szépség belülről sugárzik.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét