Miután közeli barátja Taylor Swift régi fotóin kezdett viccelődni Hailey Bieber, Selena Gomez bejelentette, hogy egy időre kivonul a közösségi médiából. Annak ellenére, hogy a világon a 30 éves nők közül ő mondhatja magáénak a legtöbb követőt Instagramon, nemrég egy TikTok-videóban elárulta, egy időre búcsút vesz a közösségi oldalaktól a Justin Bieber feleségével szembeni megjegyzéseire kapott kritikák miatt. Selena továbbra is szeretne hű maradni önmagához, háláját fejezte ki hűséges barátainak és rajongóinak a támogatásáért.

Selena elmondta, hogy a közelmúlt eseményeit triviálisnak tartja, főleg 30 éves korában. “Egy időre szünetet tartok a közösségi médiában, mert ezt már kicsit buta dolognak érzem, főleg így, 30 évesen. Túl öreg vagyok ehhez.” Ennek ellenére szeretetét és elismerését fejezte ki rajongói iránt, és megígérte nekik, hogy hamarosan visszatér.

Élő bejelentkezése után inaktiválta TikTok-profilját, de Instagram-oldala továbbra is aktív maradt. A dráma akkor kezdődött, mikor előkerült egy videó, melyben Hailey Bieber és az amerikai rapper, Method Man gúnyolódnak Taylor Swift dalain. Selena, aki 2008 óta jó barátja Swiftnek, kommentben védte meg barátnőjét: “Sajnálom, a legjobb barátom az egyik legjobb a pályán, és az is marad.”

Mivel Selena és Justin Bieber között régen szerelem volt, ez okot adott a pletykákra, hogy esetleg emiatt alakult ki ellenségeskedés a két nő között. Ám mindketten tagadták, hogy bármiféle viszály lenne köztük.

Selena és Hailey tavaly októberben kerültek a címlapokra azzal, mikor egy vörös szőnyeges eseményen együtt pózoltak. A fotók villámgyorsan terjedtek interneten, de Selena csak annyit fűzött hozzá, hogy ez nem nagy ügy és semmi jelentősége nincs. Hailey már korábban beszélt arról, hogy tiszteli Selenát, és cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Justin vele csalta volna Selenát.

Selena és Justin kamaszkoruk óta se veled-se nélküled kapcsolatban voltak, de végleg 2018-ban szakítottak. Néhány hónap múlva Justin feleségül vette Hailey-t. A következő hónapban Selena állítólag összeomlott autoimmun betegsége miatt, és kezelésen esett át.

Hailey-t a Justinnal való kapcsolata miatt rengeteg támadás érte Selena rajongóinak részéről. Az online trollkodás annyira frusztrálta, hogy egy TikTok-videóban így beszélt: “Elég idő telt már el ahhoz, hogy békén hagyjatok végre. Könyörgöm, tényleg.”

Nemrégiben egy TikTok-felhasználó megható posztot tett közzé, ami előcsalta Selena Gomez könnyeit. A felhasználó együttérzését fejezte ki Gomeznek, és leírta, hogy elképzelni sem tudja, milyen lehet, mikor egy 7 éves kapcsolat után a szakítás a nyilvánosság előtt zajlik, az ex pedig már 2 hónap múlva valaki mást vesz feleségül. Kifejezte együttérzését azért is, hogy Selena krónikus betegséggel küzd, és mentálisan sincs könnyű helyzetben, amit szintén a nyilvánosság előtt kell viselnie. “Ettől a kommenttől sírva fakadtam. Köszönöm!” – írta válaszul Selena.

A poszt emlékeztet arra, hogy a hírnév és a nyilvánosság még a legsikeresebb hírességeket is megviseli.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét