A család fontosságának témája túlmutat a Halálos iramban-filmeken és valósággá vált a szereplők számára. Meadow Walker 2021 októberben mondta ki a boldogító igent, és sok fotót osztott meg erről a különleges napról. Apja közeli barátja, Vin Diesel volt az, aki az oltárhoz kísérte őt a nagy napon.
Ezekről a különleges pillanatokról láthatsz fotókat.

Jelen voltak a Halálos iramban szereplői is, hogy támogassák egykori kollégájuk lányát.

Meadow Walker Louis Thornton-Allanhez ment férjhez Dominikán. Meadow azt mondta, az egész szertartás nagyon meghitt volt. Az Instagramra feltöltött videókon látható, hogy Jordana Brewster is jelen volt. Ő játszotta Brian O’Conner szerelmét. Jordana a lenti fotót posztolva gratulált az újdonsült házasoknak. Vin Diesel gyerekei is ott voltak a kis tengerparti esküvőn.

Meadow feltöltött fotót arról is, ahogyan Vin Diesel az oltárhoz kíséri, valamint egy videót arról, ahogyan készülődnek.

Meadow 15 éves volt, mikor apja meghalt.

Paul Walker 2013-ban, 40 évesen hunyt el. Meadow létrehozta a Paul Walker Alapítványt, amelynek célja az óceánok élővilágának megóvása.

Diesel és családja azóta is szoros kapcsolatot ápol Paul lányával.

Meadow Vin Diesel gyerekeivel közös fotót is posztolt az Instagram-oldalára, azzal az aláírással, hogy: “Család, örökre”. Diesel Meadow keresztapja. Egy interjúban Vin Diesel azt mondta, Meadow volt az első, aki boldog apák napját kívánt neki, és számára a legszebb dolog Meadow-t együtt látni a gyerekeivel.

Paul Walker és Vin Diesel nem csupán kollégák voltak.

Paul és Vin közeli barátokká váltak a Halálos iramban forgatásai során. Diesel azt mondta, Paullal megígérték egymásnak, hogy 10 Halálos iramban-filmet fognak közösen készíteni. Látta rajta, hogy mennyit jelent számára Brian O’Conner szerepe. 2015-ben Vin Diesel a lányát Pauline-nak nevezte el Paul emlékére.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here