Ha karamellt próbáltál készíteni, de a serpenyőd úgy néz ki, mintha szénné akartad volna égetni, vagy ha a konyhai erőfeszítéseid teljesen másként sültek el, mint szeretted volna, ne keseredj el. Inkább oszd meg a művedet a közösségi oldalakon, ahogyan a következő emberek is tették.
A főzés művészet. Ha úgy érzed, te vagy az egyetlen, akinek nem megy, nyugodj meg, sok sorstársad van. Nézd csak!

1. “Megkértem a férjemet, hogy vágja fel az avokádót…”

2. “Először készítettem banánkenyeret. Kövess még több receptért!”

3. “A feleségemnek akartam főzni valami nagyon menő vacsorát, ezért húslevessel kezdtem. Miután órákon át főztem, a recept azt írta, szűrjem le róla a levet.”

4. “Nem vagyok szakács, de azt nem gondoltam, hogy még a héjában sült krumplit is el tudom rontani.”

5. “Azt hittem, üvegből van.”

6. Vágási technika – 80-as szint

7. Az rendben van, hogy a vágódeszka megolvadt, de legalább a pizza jól átsült!

8. Jabba pirítós

9.

10.

11. Ez rizs

12. “Én, ahogyan kinézek a tükörben és ahogy a fotókon.”

13. Csak egyetlen feladatod volt

14. “Elfelejtettem, hogy karamellt készítek. Egy kicsit túlkészült…”

15. Mennyire vad ötlet nyers húst tárolni a főtt húson?!

16. Csak az amatőrök darabolják fel

17. “Az unokatestvérem úgy gondolta, jó ötlet éjjel 1-kor brownie-t sütni. Ez lett az eredménye. Egy tálban akarta megsütni.”

18. “Az én édes feleségem! Tejfölt, sót és borsot tett a tilápiára, mielőtt észrevette, hogy még le sem szedte róla a fóliát.”

19. “A barátom azt mondta, készít vacsorát, míg én elviszem a nagyit bevásárolni. Sárgarépára és kenyérre jöttem haza. Ez tartott neki 1 órán át.”

20. “A feleségem először próbálta ki a Babybel sajtot. Nem lett a rajongója.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét