Ha karamellt próbáltál készíteni, de a serpenyőd úgy néz ki, mintha szénné akartad volna égetni, vagy ha a konyhai erőfeszítéseid teljesen másként sültek el, mint szeretted volna, ne keseredj el. Inkább oszd meg a művedet a közösségi oldalakon, ahogyan a következő emberek is tették.
A főzés művészet. Ha úgy érzed, te vagy az egyetlen, akinek nem megy, nyugodj meg, sok sorstársad van. Nézd csak!
1. “Megkértem a férjemet, hogy vágja fel az avokádót…”
2. “Először készítettem banánkenyeret. Kövess még több receptért!”
3. “A feleségemnek akartam főzni valami nagyon menő vacsorát, ezért húslevessel kezdtem. Miután órákon át főztem, a recept azt írta, szűrjem le róla a levet.”
4. “Nem vagyok szakács, de azt nem gondoltam, hogy még a héjában sült krumplit is el tudom rontani.”
5. “Azt hittem, üvegből van.”
6. Vágási technika – 80-as szint
7. Az rendben van, hogy a vágódeszka megolvadt, de legalább a pizza jól átsült!
8. Jabba pirítós
9.
10.
11. Ez rizs
12. “Én, ahogyan kinézek a tükörben és ahogy a fotókon.”
13. Csak egyetlen feladatod volt
14. “Elfelejtettem, hogy karamellt készítek. Egy kicsit túlkészült…”
15. Mennyire vad ötlet nyers húst tárolni a főtt húson?!
16. Csak az amatőrök darabolják fel
17. “Az unokatestvérem úgy gondolta, jó ötlet éjjel 1-kor brownie-t sütni. Ez lett az eredménye. Egy tálban akarta megsütni.”
18. “Az én édes feleségem! Tejfölt, sót és borsot tett a tilápiára, mielőtt észrevette, hogy még le sem szedte róla a fóliát.”
19. “A barátom azt mondta, készít vacsorát, míg én elviszem a nagyit bevásárolni. Sárgarépára és kenyérre jöttem haza. Ez tartott neki 1 órán át.”
20. “A feleségem először próbálta ki a Babybel sajtot. Nem lett a rajongója.”
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.