A dolgok, amiket először észreveszünk, sokat elmondanak a lelkiállapotunkról. Az olyan képek, melyeken rejtett ábrák is vannak, segíthetnek megérteni önmagunkat és az élethez való hozzáállásunkat.
A következő teszt segítségével megértheted a tudatalattidat. A feladat egyszerű: figyeld meg, mely dolgokat veszed észre először az alábbi képeken.

Arc vagy halak?

  • Arc: Társasági, kommunikatív ember vagy, akit érdekel mások élete. A természetedből adódóan használod az intellektuális képességeidet hétköznapi feladatok megoldásához.
  • Halak: Boldog vagy az életeddel és hiszel abban, hogy valamennyi jövőbeni terved szerencsésen fog végződni. Ha valami nem is a terveid szerint alakul, akkor is képes vagy megoldani bármilyen helyzetet.

Kulcslyuk vagy síró alak?

  • Kulcslyuk: Úgy általában kíváncsi vagy az életre. Gyakran van az az érzésed, hogy hamarosan valami váratlan dolog fog történni, és neked tetszik ez.
  • Síró alak: Nem vagy teljesen tudatában a jelenlegi érzelmi állapotodnak, például nem tudod eldönteni, hogy szomorú, csalódott vagy magányos vagy-e. Szentelj több figyelmet az érzelmeidnek.

Résnyire nyitott ajtó vagy hangjegy?

  • Ajtó: Készen állsz a változásokra, mert úgy érzed, jó irányba haladsz. Tudatában vagy annak, mi fog veled történni a jövőben.
  • Hangjegy: Most az egyik legfontosabb dolog számodra, hogy kifejezd a kreativitásodat. Van valamid, amit meg akarsz mutatni a világnak. Ha keményen dolgozol, a lehető legjobban ki tudod aknázni a lehetőségeidet.

Oszlopok vagy emberek?

  • Oszlopok: Néha nehezen lépsz ki a komfortzónádból, és nem könnyen éred el azt, amit akarsz. Más szemszögből kellene nézned a világot. Az oszlopok azt is jelenthetik, hogy romantikus, álmodozó ember vagy.
  • Emberek: Nem félsz semmilyen akadálytól, könnyedén éred el a céljaidat. Érzékeny és kedves vagy, mindig készen állsz segíteni másoknak.

Férfi vagy nő?

  • Férfi: Ha nő vagy, akkor romantikus kapcsolatra vágysz vagy kifejezetten párt keresel. Ha már van párod, akkor erős érzelmi kapcsolatod van vele. Ha férfi vagy, akkor leginkább olyasvalami aggaszt, amiben egy másik férfinak is szerepe van.
  • Nő: Nőknél ez pozitív személyiséget jelez, olyan embert, aki harmóniában él önmagával. Férfiaknál azt mutatja, hogy nagyra tartod a női szépséget. Valószínűleg kiszemeltél magadnak egy bizonyos nőt és arra számítasz, hogy sikert érsz el nála.
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét