A statisztikák szerint évente 1,5 millió gazdátlan és elhagyott állatot altatnak el csak az Egyesült Államokban. Beaux, az imádni való, eldeformálódott arcú labrador is efelé haladt, míg rá nem talált valaki, aki egész életre szóló szeretetet és otthont biztosít neki úgy, ahogy azt megérdemli.
Beaux története nagyon megható és inspiráló.

Beaux-nak nagyon nehéz élete volt kölyökkutyaként.

Az anyukája pocakjában 6 testvérével osztozott a szűk helyen, ezután összenyomott arccal, eldeformálódott koponyával született meg. Bár semmilyen más egészségi problémája nincs, a tenyésztőtől senki sem akarta őt megvenni. Ingyen adták oda, de ettől sem lett jobb élete.

Kétszer is elhagyták.

A pár, aki örökbe fogadta Beaux-t, nem törődött vele. Magára hagyták az udvaron kikötve. Nem figyeltek rá, azzal sem törődtek, hogy tele van bolhákkal. Mikor a gazdái úgy döntöttek, hogy elköltöznek, Beaux-t 5 együtt töltött év után örökbefogadásra ajánlották fel. Jamie ekkor látta meg őt.

Jamie magához vette, és Beaux életében először érezhette, mi a szeretet.

Jamie szerint, mikor elment megnézni Beaux-t, miután olvasott az interneten arról, hogy örökbe fogadható, sokkolta, amit látott. Hihetetlenül sovány volt, csupán 19 kg és férges.

Ma már elválaszthatatlanok.

Azonnal szerelembe esett a kutyával, és azonnal orvoshoz vitte, hogy elkezdődjön a kezelése. Szívféreg fertőzést állapítottak meg nála, de túlzottan legyengült volt ahhoz, hogy kezelést kaphasson. Jamie mindenben segített neki, és bár az út hosszú volt, Beaux ma már boldogabb, mint valaha volt.

Miután éveken át senki sem törődött vele, Beaux végre megkapta azt a szeretetet, amit mindig is megérdemelt. Imádja a tacot! Van egy testvére is, a 15 éves Riley, akivel nagyon jól kijönnek. Az idejét a közös játék, a gazdi körül való forgolódás, a sok ölelgetés és pocakvakarás tölti ki.

Fogadtál már örökbe kutyát? Ha egy dolgot üzenhetnél Beaux-nak, mi lenne az?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here