Jessica Alves, korábbi nevén Rodrigo Alves vagy ahogy nevezték, “az élő Ken baba” számtalan beavatkozáson esett át, hogy megváltoztassa a külsejét. Orrműtétek, macskaszemet kialakító műtétek – Alves már mindent kipróbált. Erőfeszítései végre megtérültek, és meghozta a döntést, hogy többé nem fekszik kés alá.

Jessica Alves mindig is bizonytalannak érezte magát, ezért döntött a plasztika mellett.

Rodrigo Alves néven, férfiként született Brazíliában. Később bevallotta, mindig is tudta, hogy valójában lány. A Barbie babák iránti rajongása már kiskorában elkezdődött, mikor nagyapja vette neki a babákat. Alves félénk kisgyerek volt, gyakran érezte magát bizonytalannak a külsejét illetően. Később, fiatal felnőttként úgy döntött, plasztikai műtétnek veti alá magát, hogy megoldja a testével kapcsolatos problémáit.

2018-ra élő Ken baba lett belőle, és már félmillió dollárt költött plasztikai műtétekre.

35 éves korára Alves megszámlálhatatlan műtéten esett át, melyeknek az összköltsége meghaladta az 500.000 dollárt. Alves ekkor még mindig a Rodrigo nevet viselte, szőke haja és jellegzetes arca miatt pedig megkapta az “élő Ken baba” becenevet. Több ezer dollárt költött arra, hogy macskaszeme legyen, többször megműttette az orrát, és az alakját is átszabatta.

2020-ban Alves bevallotta, hogy transz és nemátalakító műtétekbe kezdett.

2020-ban Jessica Alves coming outolt, és bevallotta, hogy nőként azonosítja magát. Nemátalakító műtétekbe kezdett. “Kenként ismernek, de belül mindig is Barbie-nak éreztem magam. Éveken át próbáltam férfiként élni. A hasamba kockákat tetettem, izmokat a karjaimba, de hazudtam magamnak. Nő vagyok, és mindig is női agyam volt. Most már a testem is passzol az agyamhoz” – mondta Alves.

Mostanáig Alves elképesztő összeget, 1 millió dollárt költött plasztikai műtétekre, de megfogadta, többé nem fekszik kés alá.

Miután bevallotta, hogy transznemű, Alves testmódosító műtéteken esett át, hogy női teste legyen. A hasából eltávolították a kockákat, gömbölyűbb alakot kapott, az ajkait felpumpálták, az orrát pedig kisebbítették. 2023-ra a teljes összeg, amit beavatkozásokra költött az évek során, elérte az 1 millió dollárt.

Úgy tűnik, Jessica Alves végre elégedett a testével, hiszen nemrég azt mondta: “100%-ban végeztem a plasztikai műtétekkel.” Majd hozzátette: “Fantasztikusan nézek ki és fantasztikusan érzem magam. Imádok nő lenni, és büszke vagyok rá. Régebben arról álmodoztam, hogy felnőttként hosszú hajam és érzéki testem lesz, ma pedig álmaim nője vagyok.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét