Hajlamosak vagyunk azt hinni, válni csak igen komoly okból szokás, mint a megcsalás vagy az állandó harcok a házaspárok között. Azonban előfordul, hogy igencsak furcsa dolgok miatt döntenek a párok a válás mellett. A következőkben olyan hihetetlen okokat olvashatsz, melyek valóban vezettek már váláshoz.

1. Közösségi oldalak

Napjainkban nagyon sok időt töltünk a közösségi oldalakon. Vannak azonban olyanok is, akiket már egyenesen az őrület szélére sodor a közösségi média. Indiában egy nő például azért vált el a férjétől, mert az nem változtatta meg kapcsolati státuszát házasra a Facebookon.

2. Piszkos edények

Milyen gyakran vitázol a szerelmeddel a koszos edények miatt? El tudod képzelni, hogy egy piszkos bögre váláshoz vezethet? Matthew sem hitte. De a felesége azért hagyta el, mert mindig a mosogatóban hagyta a piszkos bögréket. Szerinte ez a közömbösség jele volt, a férj elmondása szerint pedig minden egyes alkalommal, mikor belépett a konyhába, és koszos poharakat talált a mosogatóban, a felesége egyre közelebb került az elköltözéshez, és végül felbontotta a házasságukat. A férjnek sejtése sem volt róla, hogy ez fog történni.

3. Válasz nélkül hagyott üzenetek

Legközelebb, mikor elolvasol egy üzenetet, de nem válaszolsz rá, gondold át kétszer, mert a dolog a bíróságon is végződhet. Egy tajvani nő elvált a férjétől, mert az nem válaszolt az üzeneteire, miután elolvasta őket. Az üzeneteket bizonyítékként megmutatta a bíróságon, hogy a férje ennyire mellőzte őt.

4. Illetlen viselkedés az asztalnál

Egy kuvaiti nő egy héttel az esküvő után adta be a válókeresetet, mert rájött, hogy a férje jobban szereti a borsót kenyérrel, mintsem villával enni. A nő azt mondta, egyenesen sokkolta férje illetlen viselkedése.

5. Mosás

Egy focirajongó a mosás miatt vált el feleségétől. Focisták autogramjait gyűjtötte a pólóján, a felesége pedig kimosta ezt a pólót. Az aláírások kifakultak rajta.

6. Smink

Néhány napos házasság után a férj ejtette a feleségét, mert meglátta smink nélkül. A 34 éves férfi szerint már nem nézett ki olyan jól, mint az esküvő előtt. Azzal vádolta a 28 éves nőt, hogy megtévesztette a sok sminkkel, beleértve a műszempillákat is.

7. Politikai nézetek

22 együtt töltött év után egy kaliforniai nő a válás mellett döntött, mert a férje úgy döntött, hogy Donald Trumpra fog szavazni. Az asszony úgy érezte, elárulták, és csak bolondította magát. Ez az egész olyan dolgokat tárt fel kettejük között, amikkel korábban nem szembesültek a házasságuk alatt.

8. Takarítás

2009-ben egy német nő 15 éven át tartó házasságának vetett véget. Azt mondta, elege lett abból, hogy a férje állandóan takarít. Már-már azt gondolta, hozzászokott a dologhoz, de mikor a férje lerombolta a házuk egyik falát, és újat húzott fel helyette, csak azért, mert a régi piszkos volt, rájött, hogy nem bírja tovább.

9. Szerelmes levelek

Olaszországban egy 99 éves férfi vált el a 77 éves feleségétől amiatt, mert olyan szerelmes leveleket talált, melyeket az asszony az 1940-es években írt egy titkos szerelmének. A nő megpróbálta megmenteni a házasságukat, és próbálta maradásra bírni a férjét, de az hajthatatlan volt.

10. Telefonos becenév

2009-ben egy szaúdi nő 17 év után vált el a férjétől, mikor rájött, hogy milyen néven szerepel a férje telefonjában. Egyszer, mikor átnézte a telefonkönyvet a férfi mobilján, megtalálta a saját számát Guantanamo név alatt. Ez egy amerikai katonai fogolytáborra utal. A nő annyira megsértődött, hogy azonnal kezdeményezte a válást, annak ellenére, hogy a férj szerint ez csak vicc volt. Nem tudta meggyőzni a feleségét…

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

  1. Guantanamo nem katonai börtön és pláne nem az Egyesült Államokban.
    Kuba szigetének délkeleti végén, Guantánamo tartományban található és az USA a 2001.09.11.-i terrortámadás gyanusítottjait szállította ide és őrizte bírói ítélet nélkül határozatlan ideig, mivel azt az USA kubai területnek tekinti, Guantánamón nem érvényesek az amerikai törvények, igy nem okozott gondott az embertelen fogvatartás és a kínzások.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét