Olyan korban élünk, mikor a nemi sztereotípiákat egyre inkább felváltja a sokféleség és a rugalmasság az élet sok területén, így a vörös szőnyegen is. Látjuk, ahogy nők öltönyben és nyakkendőben jelennek meg, miközben híres férfiak szoknyát vesznek fel vagy fodros blúzt viselnek.
A következő 10 híres nő és férfi hasonló (vagy pontosan ugyanolyan) öltözetben állt a nyilvánosság elé. Szinte lehetetlen eldönteni, hogy melyikükön állt jobban.

1. Zendaya és Timothée Chalamet fukszia öltönyt viselt fukszia inggel.

2. Zendaya és Michael B. Jordan grafitszürke öltönyt választottak és hozzáillő inget. Zendaya nyakkendővel egészítette ki az outfitjét.

3. Naomi Campbell és Antoni Porowski klasszikus fazonú, kávébarna öltönyt viseltek, egygombos zakóval.

4. Jameela Jamil és Jonathan Van Ness felhívták magukra a figyelmet rózsaszín, pánt nélküli ruhájukkal.

5. Jamie Lee Curtis és Timothée Chalamet feltűnőek voltak skarlátvörös öltönyükben és a hozzá a passzoló pólóban.

6. Lady Gaga és Harry Styles is sárga zakót és lila kendőt viselt. Lady Gaga egy fotózásra öltözött fel így, Harry Styles pedig egy nyilvános eseményre választotta ezt a szettet.

7. Jennifer Lawrence és Billy Porter négyszögletes felsőrésszel rendelkező ruhát választottak egy vörös szőnyeges eseményre. Jennifer feketében, míg Billy zöldben viselte a pánt nélküli ruhát.

8. Victoria Beckham és Harry Styles szív mintás ingbe öltözött.

9. Davina McCall és Jonathan Van Ness az átlátszó, magas nyakú blúzt klasszikus fazonú zakóval kombinálták.

10. Courteney Cox átlátszó fekete blúzt és fekete nadrágot viselt, Harry Styles pedig fekete overált vett fel, aminek a felsőrésze átlátszó volt, és gyöngy fülbevalóval dobta fel a szettjét.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét