A filmekben a szerelmespárok története általában tündérmesébe illő. Néha eltűnődünk, vajon a való életben is ilyen fényes-e a hírességek szerelmi élete. És igen, vannak olyan párok, akiknek a története a valóságban is olyan hihetetlen, hogy azt a legnagyobb forgatókönyvírók is megirigyelhetik.
Ezen cikkünkben olyan híres párokat mutatunk be, akik vakrandin ismerték meg egymást, és úgy tűnik, hogy a sors rendezte úgy, hogy jókor legyenek a jó helyen.

1. Harry herceg és Meghan Markle

2016 júliusában találkoztak először. Csak kevesen tudják, hogy az első randijuk előtt szinte alig tudtak valamit egymásról. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak egy vakrandi keretén belül.

Egy interjúban mesélték el a történetüket: “Ez előre meg volt rendezve” – mondta Meghan. “Egy vakrandi volt.” Harry hozzátette, hogy semmit nem tudott Meghanről, de “csodás meglepetés volt, mikor belépett a szobába és meglátta őt.”

2. Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt kolléganője és barátnője, Anne Hathaway révén ismerkedtek meg 2008-ban. Azóta már boldog házasok, és 2 gyermekük van. Továbbra is nagyon jó barátok ők hárman. Krasinski egyszer azzal viccelődött, hogy azért vette el Emilyt, mert Anne-t nem kaphatta meg. De Hathaway a pár igaz barátjaként viccesen azzal vágott vissza, hogy ő meg csak azért van a férjével, Adam Shulmannel, mert Emilyt nem kaphatta meg.

3. Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Egyik interjújában Elsa Pataky elmesélte, hogy először egy vakrandin találkoztak Chrisszel. “Soha azelőtt nem láttuk egymást. A beszédtanárunk szervezte meg a találkozást, aki mindkettőnk akcentusát segített javítani. Elkezdett beszélni nekünk a másikról. Annyira kitartó volt, hogy azt gondoltam, oké, akkor találkozzunk. Beszéltünk telefonon, aztán találkoztunk.”

Pataky és Hemsworth már 11 éve alkotnak egy párt, és 3 gyermekük van.

4. Salma Hayek és François-Henri Pinault

Visszagondolva az első randevúra a férjével, Salma Hayek bevallotta: “Az első randink nagyon rosszul kezdődött.”

“Azt sem tudtam, hogy az egy randi. Azt hittem, egy eseményre megyek, de csak egy ember volt ott. A barátok rendezték el, hogy azt higgyem, egy rendezvényre megyek, mert tudták, hogy randira sosem mentem volna el. Nagyon mérges voltam. Ő erről semmit nem tudott, azt hitte, azért megyek, hogy vele találkozzam. Nagyon rosszul kezdődött, de a jelek szerint nagyon jól végződött.”

5. Courteney Cox és Johnny McDaid

Ed Sheerannek köszönhetik kapcsolatukat. Sheeran erről azt mesélte: “Még nem hatalmaztak fel, hogy beszéljek erről, de igazából már mutatkoztak együtt nyilvánosan… Én mutattam be Courteney Coxot a lakótársamnak, akivel egy ideig együtt éltem. Elkezdtek randizni, és most már megőrülnek egymásért.”

6. Stanley Tucci és Felicity Blunt Tucci

Emily Blunt játszotta Ámor szerepét testvére, Felicity Blunt és kollégája, Stanley Tucci szerelmi életében (Az ördög Pradát visel című filmben játszottak együtt). Ők ketten először 2010-ben, Emily Blunt és John Krasinski esküvőjén találkoztak, azóta pedig elválaszthatatlanok.

7. Cindy Crawford és Rande Gerber

Az ő esetükben Rande Gerber annyi előnnyel indult a vakrandin, hogy már tudott pár dolgot Cindy Crawfordról, mielőtt találkoztak. “Tudtam, hogy ki ő és hogy gyönyörű.” Michael Gruber, Cindy ügynöke és Gerber barátja megkérte Gerbert, hogy legyen Cindy kísérője az esküvőjén. Gerber pedig rögtön igent mondott. “Úgy döntöttünk, hogy előző este találkozunk, hogy kicsit jobban megismerjük egymást. Meglepett, hogy mennyire laza és mennyire nincs elszállva” – mondta Gerber.

8. Meghan Trainor és Daryl Sabara

A celebvilág másik Ámorja Chloë Grace Moretz.

Meghan Trainor ezt mesélte a megismerkedésükről: “Mindenkinek, akit csak ismertem, mondtam, hogy keressen nekem egy férfit. Chloë Grace Moretz is a barátom, és már a megismerkedésünk napján megkérdeztem tőle, ismer-e valakit, akivel randizhatnék, akibe szerelmes lehetnék. Ő meg azt mondta, ismeri a világ legcukibb pasiját, Darylt, és találkoznom kell vele. Én meg rögtön rávágtam, hogy oké.”

9. Cameron Diaz és Benji Madden

Madden ikertestvérének felesége, Nicole Richie hozta össze őket. Egy interjúban Richie azt mondta: “Mindenért vállalom a felelősséget.”, így Diaz és Madden kapcsolatáért is. Richie és Diaz ma már jó barátnők és sógornők is egyben.

10. Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Instagram-oldalán Sarah Michelle Gellar megosztott egy történetet az első randijukról: “Úgy volt, hogy Freddie és én egy közös barátunkkal vacsorázunk, aki akkor érkezett a városba. Ez a barát lekéste a gépét, de úgy döntöttünk, hogy attól mi még találkozunk. Most már 20 éve vagyunk együtt, több mint 17 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk van, de még mindig ugyanabba az étterembe járunk.”

BÓNUSZ: Vannak, akiknél a dupla randi hozta el a szerelmet.

Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan

Először egy dupla vakrandin találkoztak. Morgan kollégája az Odaátból, Jansen Ackles és a felesége, Danneel Ackles szerveztek egy találkozót, ahova Burtont és Morgant is meghívták. A dupla randi óta Morgan és Burton már több mint 10 éve együtt vannak, és időközben született 2 gyerekük is.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Egy másik dupla randis sztori, de nem éppen úgy kezdődött, mint az előző. Elmentek ugyan a dupla randira, de nem egymással randiztak, hanem másokkal. “Dupla randira mentünk. Ő egy másik sráccal randizott, én meg egy másik lánnyal. Az egyik legkellemetlenebb szituáció lehetett a másik két ember számára, mert mi úgy szikráztunk, mint a tűzijáték” – mesélte Reynolds.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here