Bármilyen életkorban rátalálhatsz az igaz szerelemre. A következő sztárok is jól tudják ezt, akik 40 év felett találták meg a párjukat. Vannak köztük, akik már teljesen letettek a házasságról, míg mások csak időt adtak annak, hogy megérkezzen az Igazi az életükbe. Az igaz szerelem nem nézi, hogy hány éves vagy.
A következő 10 híresség szerelmi története bizonyítja, hogy 40 felett sem kell elengedni a házasság gondolatát.

1. Paris Hilton

40 éves volt, mikor kimondta az igent Carter Reumnak, és szerinte nagyon is megérte eddig várni. “Annyira büszke vagyok, hogy a feleségedként állhatok melletted. Egy kis részem mindig úgy érezte, hogy egyedül kell végig mennem az élet útján, de most már tudom, hogy a csillagok csak igazodtak közben, hogy újra egymásra találhassunk” – írta.

2. Cynthia Nixon

A Szex és New York sztárja középiskolai szerelmével, Danny Mozes-szel élt hosszú kapcsolatban, mikor találkozott az aktivista Christine Marinonival. A színésznő 46 évesen, 2012-ben kötött házasságot vele. “Korábban sosem randiztam nővel, nem is csókolóztam nővel és semmi ilyesmi. Volt valami bennem, ami csak arra várt, hogy előjöhessen. Olyan volt, mintha egy hang azt súgná, ezt az embert nem engedheted elsétálni” – mondta.

3. Jerry Seinfeld

A stand up komikus 46 évesen vette feleségül az amerikai írónőt, Jessica Seinfeldet. “Számunkra minden este randi este. Szeretünk együtt lógni, nem arról van szó, hogy mindenáron menni kell valahova. Csak az a fontos, hogy egy helyen, együtt legyünk. Imádunk együtt lenni” – mondta.

4. Geri Halliwell

A Spice Girl 43 éves volt, mikor feleség lett belőle. Férje Christian Horner, a Red Bull Racing Formula 1-es csapat vezetője. Az énekesnő elmesélte, hogy rögtön tudta, hogy hozzá fog menni Hornerhez. “Anyám elvált, és őszintén szólva ez kissé eltántorított. Nem is találkoztam senkivel, akivel ez igazából szóba jöhetett volna. Viszont, amikor találkoztam Christiannal, azonnal tudtam és mondtam is az egyik barátomnak, hogy azt hiszem, találkoztam azzal a férfival, akihez feleségül fogok menni” – mesélte Geri.

5. Julianna Margulies

A színésznőt sokan A férjem védelmében című sorozatból ismerik. A való életben 41 éves koráig várt arra, hogy feleség váljék belőle. Férje az ügyvéd Keith Lieberthal, akivel 2007-ben házasodtak össze. A színésznő úgy gondolja, ez volt a megfelelő idő, hogy belevágjon a házasságba. “Nagyon hálás vagyok, hogy volt bátorságom nemet mondani korábban és igent mondani most. Hogy kivártam, hogy megtaláljam a megfelelő társat, akivel családom lehet. Úgy érzem, ennél már nem lehet jobb az életem.”

6. Vince Vaughn

A Négy karácsony című film sztárja 40 évesen vette feleségül az ingatlanügynök Kyla Webert. Vaughn elmesélte, hogy miután éveken át agglegényként élt, késznek érezte magát arra, hogy családot alapítson. “Most először éreztem, hogy gyerekeket szeretnék” – mesélte a színész.

7. Amy Adams

A díjnyertes színésznő 41 évesen ment hozzá Leo Gallohoz. “Mindig is elkötelezettek voltunk egymás iránt, de most már annyira ragaszkodik hozzám, hogy nem tudok tőle szabadulni. Viccelek! Az igazság az, hogy erősebb lett bennem a családtudat és az állandóság érzése, ez pedig nagyon jó” – nyilatkozta egyszer.

8. Jim Parsons

Az Agymenők sztárja és férje, Todd Spiewak közel 15 éve voltak már együtt, mikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. “Egyszerűen nem érdekelt minket, hogy hivatalossá tegyük a kapcsolatunkat. Érzéketlennek tűnhet, de azt gondoltam, gyerünk, csináljunk egy nagy bulit, és legalizáljuk ezt az egészet, amit köztünk van – mondta. – Aztán abban a pillanatban ez sokkal jelentőségteljesebbnek tűnt, mint amilyennek hittem korábban, és utólag is sokkal okosabb döntés volt, mint amire számítottam.”

9. Gwyneth Paltrow

46 évesen sétált az oltárhoz, hogy összekösse életét Brad Falchukkal, akivel a Glee – Sztárok leszünk! forgatásán ismerkedett meg. “Volt, hogy görcsösen próbáltam megszerezni és megtartani valakit, és volt, hogy elriasztott, hogy valaki mennyire nem képes egy kapcsolatra. Ezek a kapcsolatok nagyon rövid életűek voltak. Most először érzem úgy, hogy felnőtt kapcsolatban élek, ami megkövetel egy bizonyos szintű intimitást és kommunikációt, amit korábban én nem tapasztaltam” – mondta.

10. Neil Patrick Harris

Az Emmy- és Tony-díjas színész és férje, David Burtka már hosszú ideje voltak együtt, de csak 2014-ben házasodtak össze, mikor Harris 41 éves volt. “Jóval több ideje vagyunk együtt, hiszen sokáig nem engedélyezték, hogy összeházasodjunk. Igazából 17 éve alkotunk egy párt” – mesélte az Így jártam anyátokkal sztárja.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here