Azt mondják, adni jobb, mint kapni. Sok sztár is esküszik erre. Bár nagyon elfoglaltak, ezek a jószívű hírességek sosem feledkeznek meg arról, hogy másokkal is törődjenek. Legyen az egy spontán jó cselekedet vagy egy előre megtervezett meglepetés, számukra fontos, hogy mások arcára mosolyt csaljanak, és ettől csak még szerethetőbbek.
10 sztár következik, akik tesznek azért, hogy a világ szívmelengetőbb hely legyen.

1. Dwayne Johnson

A hollywoodi sztár nem csak a filmekben szuperhős. Egyszer egy egyedülálló, sokat küzdő 2 gyermekes apát lepett meg azzal, hogy gyerekeinek az összes karácsonyi ajándékot megvásárolta. Hogy a dolog még jobb legyen, Johnson és John Krasinski 5 millió dollárt adományozott egy jótékonysági szervezetnek, ami az egyedülálló apuka nevében osztogat játékokat.

2. Johnny Depp

A sztár egyszer 15 embert vendégelt meg a kedvenc chicagói éttermében, ahol a 4400 dolláros számla mellé 4000 dollár borravalót adott. Mondani sem kell, mennyire boldog volt a szerencsés pincér. Azt mondta a színészről, hogy egy nagyon szűkszavú, szerény férfi, aki elbűvölő és kedves. “Amikor kiszolgáltam, nem akart semmilyen felhajtást, és egyáltalán nem volt követelőző.”

3. Colin Farrell

A 46 éves színész egyszer egy 2100 dolláros bevásárló körútra vitt egy Stress nevű hajléktalant. Ezután 830 dollárt adott neki készpénzben, hogy ki tudjon venni egy szobát, és ne az utcán kelljen élnie. Nem ez volt az első eset, hogy Farrell segített a férfinak. 4 évvel korábban ismerte meg, amikor segített neki megnyerni egy 2000 dolláros fődíjat azzal, hogy elkísérte egy rádióműsorba, ahol pénzjutalmat adtak annak, aki magával hoz egy színészt.

4. Lady Gaga

A 36 éves énekesnő pizzával lepte meg az autogramra váró rajongóit. 80 sajtos pizzát rendelt, ami 1000 dollárjába került. Az információk szerint igen szép borravalót is adott.

5. Chris Hemsworth

A sztár véletlenül ottfelejtette a pénztárcáját egy étteremben, és rendkívül hálás volt annak a 17 éves fiúnak, aki visszaadta neki. A tárcában maradéktalanul benne volt az összes készpénz, ezért a színész úgy döntött, ajándékként odaadja azt a fiúnak. És még egy kis extrával is megtoldotta.

6. Taylor Swift

A 32 éves énekes közismerten nagylelkű. Egyszer 30.000 dollárt adományozott egy portugál diáknak, hogy járhasson brit egyetemre. Swift a Go Fund Me nevű oldalon talált rá a diákra, és nagyon meghatotta az eltökéltsége, ezért döntött úgy, hogy segít neki az álmai megvalósításában.

7. Zac Efron

A 35 éves színész egyszer az egyik rajongóját egy vadonatúj iPhone-nal ajándékozta meg, ami 949,99 dollárba került. A rajongó akkor ejtette le a telefonját, amikor próbált videót készíteni a sztárról. A fiatal férfit nagyon meghatotta ez a gesztus. Elmesélte, hogy nemcsak telefont kapott Efrontól, de meghívást is a forgatásra, ahol találkozhatott vele.

8. Justin Bieber

Amikor a 28 éves sztár egy Apple szaküzletben belebotlott két rajongójába, akik éppen a legújabb videóját nézték, úgy döntött, különlegessé teszi a napjukat. Mindkettőnek vett egy új iPhone-t, egy rózsaszínt és egy zöldet, majd egy sárgát magának. Végül lepacsizott a lányokkal, és azt mondta nekik, hogy szereti őket.

9. Kylie Jenner

Egy tévéműsorban a fiatal celeb 200.000 dollárt adományozott egy anyának és a lányának, akik nehéz anyagi helyzetben voltak. A 22 éves lánynak abba kellett hagynia a főiskolát, hogy segítsen az édesanyjának, de Kylie nagylelkű adományának köszönhetően folytathatta a tanulmányait.

10. Keanu Reeves

Jól tudjuk, hogy aranyból van a szíve. Jó cselekedeteinek listája végeláthatatlanul hosszú. Egyszer egy Randolph Gregory nevű gondnoknak vásárolt egy saját üzletet.

Randolph így írt erről: “Az elmúlt 7 évben gondnokként dolgoztam. Mindennap felmostam a padlót, és szinte megszakadtam, hogy eltarthassam a családomat egészen addig, míg 5 nappal ezelőtt találkoztam Keanu Reevesszel abban az étteremben St. Louisban, ahol dolgozom. Most már üzlettulajdonos vagyok, hála neki.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here