Az eljegyzés az egyik legfontosabb dolog az életben. Mindig izgalmas látni, hogy ki hogyan készül erre. 2022 is jó hírekkel indult, hiszen egy új jegyespárnak örvendhettünk: Megan Fox és Gun Kelly jegyezték el egymást. Kelly egy olyan gyűrűt terveztetett, amelyben Megan és az ő születési köve is helyet kapott.
Szívmelengető eljegyzési fotók következnek sztároktól.

1. Megan Fox és Machine Gun Kelly

Már azóta közönségkedvencek, hogy a vörös szőnyegen elkezdtek egymáshoz illő, gót stílusú ruhákban megjelenni. Párként először 2020-ban mutatkoztak a nyilvánosság előtt, 2022 elején pedig Instagramon jelentették be az eljegyzésüket. Kelly olyan gyűrűt adott Megannek, amelyet az ő és a szerelme születési köve díszít: “A gyűrű két részből áll, amelyek egy léleknek a két felét szimbolizálják és egy szívben egyesülnek.”

2. Britney Spears és Sam Asghari

5 éves kapcsolat után Britney büszkén mutatta, hogy az ujjára került a jegygyűrű, amivel párja, a fitneszedző Sam Asghari jegyezte el. Eddig a gyámság akadályozta meg, hogy egybekeljenek és gyermekeik szülessenek. De ennek már vége, Britney újra szabad.

3. JoJo és Dexter Darden

Az amerikai színész tökéletes születésnapi ajándékkal lepte meg szerelmét, JoJót: megkérte, hogy menjen hozzá feleségül. JoJo elmondta, hogy ez volt az egyik legjobb meglepetés az életében. Dexter a legközelebbi családtagokat és a barátokat is meghívta, hogy megossza velük ezt a csodás pillanatot.

Instagramon is egy cuki posztot tett közzé: “Örökké Veled? Rám számíthatsz! A karácsonyt már jegyespárként ünnepeljük! A legfigyelmesebb, legkreatívabb, legpozitívabb, legjóképűbb, legerősebb, legszeretőbb, leglelkesítőbb emberi lény megkért, hogy legyek a felesége. Szóval, nyilvánvalóan IGEN-t mondtam!”

4. Eva Longoria és José Bastón

Olyan eljegyzése volt, mint a keleti hercegnőknek. Párja ugyanis Dubajban, a sivatag közepén kérte meg a kezét. A fotón, amit a színésznő Instagramon posztolt, látható a gyönyörű, rubinnal és gyémánttal díszített gyűrű. Eva ezt fűzte hozzá: “Engem a humor és az intelligencia vonz egy férfiban. Hadd mondjam el, hogy nagyon szerencsésnek érzem magam!”

5. Ludacris és Eudoxie Mbouguiengue

Az egyik leglátványosabb lánykérés biztosan Ludacris nevéhez fűződik. Barátnőjét akkor kérte meg, amikor magánrepülőjükkel karácsonyi vakációra utaztak a barátaikkal. A repülő alá, a fűre az volt kivetítve kék fényekkel: “Eudoxie, hozzám jössz feleségül?”

6. Jenna Dewan és Steve Kazee

Miután megszületett első közös gyermekük, a színésznő és táncos Jenna Dewan bejelentette, hogy Steve Kazee jegyese. A fotóhoz, amin egy gyönyörű gyémántgyűrű látható, Kazee ezt írta: “Mikor reggel felébredsz, mosolyogva csókolom meg az arcod. Megcsókolom a szemed, és azt mondom, ‘Te vagy, akit annyi éve szeretek már.’”

7. Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

Victoria és David Beckham fia nagyon szép sorokkal jelentette be az eljegyzést. Posztjában azt írta: “2 héttel ezelőtt megkértem a lelki társamat, hogy legyen a feleségem, és ő igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon. Ígérem, hogy a legjobb férj és egy nap a legjobb apa leszek. Szeretlek!”

8. Luke Hemmings és Sierra Deaton

3 év együttlét után a 5 Seconds of Summer frontembere, Luke Hemmings eljegyezte párját. Ezt Instagram-oldalán jelentette be: “Remegő kezekkel, de boldog szívvel eljegyeztem a legjobb barátomat. Szeretlek, Thao, és el sem tudom képzelni az életet nélküled.”

9. Breanna Stewart és Marta Xargay Casademont

2021-ben a sztárvilágban több eljegyzés is történt. Az egyik a WNBA sztárja, Breanna Stewart és barátnője között. Instagramon ezt írta: “Csináltam valamit. Adtam egy gyűrűt. Igent mondott.”

10. Taylor Lautner és Tay Dome

Az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner az egyik legromantikusabb módon kérte meg a barátnője kezét. Rózsaszirmokkal és gyertyákkal díszítette fel az egész helyszínt, majd letérdelt egy kandalló előtt egy kis dobozzal a kezében. Ugyanezen a napon azt írta az Instagram-oldalára, hogy minden álma valóra vált.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here