A férfiak többsége tudja, hogy a nők mennyire elbűvölően kiszámíthatatlanok és rejtélyesek tudnak lenni. De csak addig, míg össze nem pakolják a holmijukat, és el nem költöznek. Becsapják maguk mögött az ajtót, és örökre elmennek, miközben te a munkahelyeden vagy.
Most megtudhatod, melyek azok az okok, amik miatt még az a nő is végleg elhagyhat, aki egyébként meg van őrülve érted!

10. Nem érzi, hogy számíthat rád

Még a leginkább független és önálló nőknek is szükségük van valakire, akire támaszkodhatnak a bajban. Egy nő életében is vannak olyan időszakok, mint a terhesség vagy a szülési szabadság, amikor nagy szükségük van egy férfira. Ezekben a helyzetekben csak egy megbízható férfi mellett érezhetik jól magukat.

9. Elege van abból, hogy megfeleljen az elvárásaidnak

Mindig legyen jó formában, legyen jó kedve, főzzön lenyűgözően, olvasson tudományos könyveket, és legyen jóban a barátaiddal. Túl sok az elvárásod, nem gondolod? Senkinek sem kellemes, ha úgy érzi, folyamatosan meg kell felelnie valaki igényeinek.

8. Nem érzi, hogy ő számodra az egyetlen

Nem csak a megcsalásról van szó. Egy nő számára fontos, hogy lássa, hogy mennyire szereted, és hogy ne más nőket nézegess.

7. Unja a bizalmatlanságodat és hogy állandóan kontrollálni akarod

Egy hetet tölt el azzal, hogy engedélyt szerezzen tőled egy barátokkal töltött hétvégéhez, majd mikor elengeded, állandóan hívogatod és üzeneteket írogatsz neki. Ez több, mint nevetséges. Ha folyton gyanakszol, és minden egyes Facebook like-ot megmagyaráztatsz vele, nem egészséges a kapcsolatotok. Nagyon kevés nő van, aki egy ilyen kapcsolatban jól érzi magát. Ha pedig valódi okod van arra, hogy ne bízz a barátnődben, miért nem hagyod el?

6. Negatív érzések forrása vagy

Negatív érzések forrása leszel, ha állandóan boldogtalan vagy, nem vagy nyitott az új dolgokra, folyamatosan legyintesz a barátnőd minden ötletére, mert butaságnak tartod őket. Egy ponton már tovább fog lépni, hogy előre haladhasson, és érdekesebbé tegye az életét.

5. Két különböző világban éltek

A kapcsolat elején, amikor minden a szerelemről szól, nem tudunk tisztán gondolkodni, és jó néhány dologról nem veszünk tudomást, mint pl. milyen családból származik, kik a barátai, és így tovább. Csak egy bizonyos idő után, mikor a rózsaszín felhő eltűnik, döbbenünk rá, hogy a barátai olyan emberek, akikkel soha szóba sem állnál, vagy hogy a családja egyszerűen elviselhetetlen.

4. Túl gyerekes vagy

A barátnőd gyerekeket akar, te pedig ott akarod hagyni a munkádat, és Thaiföldre akarsz utazni a barátaiddal. De kell neked egy új játékkonzol is és persze a legnagyobb szelet a tortából. Vannak kivételek, de többségében a nők nem szeretnének gyereket vállalni egy éretlen férfival.

3. Megunja, hogy csak ad, de sose kap

Adni anélkül, hogy bármit is visszakapnánk cserébe? Egy jó kapcsolat nem ezen az elven működik. Két felnőtt csak akkor tud együtt lenni, ha mindketten akarják a kapcsolatot, és folyamatosan ki is fejezik az érzéseiket egymás felé, úgy szavakkal, mint tettekkel.

2. Nem biztos benne, hogy tudod, mit akarsz

Senki sem szeretne olyan emberrel együtt lenni, akinek minden terve légből kapott. Aki folyton megváltoztatja a terveit, azzal nem lehet komoly célokat elérni.

1. A terveitek a közeljövőre nem azonosak

Tudod, hogy mit akarsz, és ő is tudja, hogy mit szeretne. A probléma az, hogy a terveitek teljesen különbözőek, vagy éppen ellent is mondanak egymásnak. Pl. ő most fejezte be az iskolát, tanult egy nyelvet, most pedig külföldi munka után keresgél. Te pedig nem fogsz elköltözni az országból, de még a városból sem, egy kis kertes házat keresel, közel a szüleidhez.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét