Hogy vannak álmaink, és azokat teljes szívünkből szeretnénk megvalósítani, minden emberre jellemző tulajdonság. Egyesek úgy hiszik, ha beszélnek az álmaikról, azzal megakadályozzák a megvalósulásukat, mások pedig örömmel osztják meg vágyaikat, hogy segítséget kapjanak azok valóra váltásához. De az minden esetben igaz, hogy nem elég csupán álmokat szőni, erőfeszítéseket is kell tenni azért, hogy elérjük őket.
10 sztár következik, akiknek sikerült az álmaikból valóságot teremteni.

1. Demi Lovato

2010. február 7-e volt, mikor az énekesnő azt írta Twitteren: “Egy nap én fogom elénekelni az amerikai nemzeti himnuszt a Super Bowlon.” Ez a nap 10 évvel később el is érkezett. 2020. február 2-án Demi Lovato álma valóra vált, és az előadása annyira jól sikerült, hogy az egész világon sikert aratott vele.

2. Arnold Schwarzenegger

Szép példája annak, hogy a fegyelem mennyit számít, ha az álmok eléréséről van szó. Arnold annak ellenére érte el minden álmát, hogy senki sem hitt benne. A legelső az volt, mikor 1965-ben, barátai gúnyolódása ellenére megnyerte a Mr. Europe Junior versenyt.

3. Jennifer Lopez

Karrierje kezdetén egyetlen cél lebegett a szeme előtt: szerepelni akart egy romantikus vígjátékban. 52 évesen elmondhatja magáról, hogy több mint tucatszor váltotta valóra ezt az álmát. Először a Szeretném, ha szeretnél című filmben 2001-ben. Utolsó filmjét, a Vegyél el címűt, 2022-ben mutatták be.

4. Brie Larson

Álma hasonló volt sok színész álmához: Oscar-díjra vágyott. 2015-ben, mikor egy követőjének válaszolt Twitteren, mintha előre látta volna a jövőt: “Legtöbbször pizsamában nézem az Oscar-díj-átadót. Talán ideje lenne változtatnom ezen?” A következő évben bizony le kellett cserélnie a pizsamát, hiszen ő vitte el a legjobb színésznőnek járó Oscart.

5. Chris Pratt

Egy kulisszák mögött készült felvételen, 2010-ben Chris Pratt viccből úgy tett, mintha Steven Spielberg keresné telefonon azzal, hogy felkérje őt a Jurassic Parkban való szereplésre, de ő a sok elfoglaltságára hivatkozva visszautasítaná a szerepajánlatot. Ám óvatosnak kell lenni azzal, hogy mit kívánunk, hiszen 5 évvel később valóban megkapta a lehetőséget, és élt is vele. Owen Gradyként láthattuk a Jurassic Worldben.

6. Oprah Winfrey

1983-ban egy nap alatt elolvasta Alice Walker Bíborszín című könyvét. Barátainak másolatokat is adott belőle, hogy ők is olvassák, és mikor tudomására jutott, hogy a könyvből filmet forgatnak, elhatározta, ő mindenképp szerepet kap benne, annak ellenére, hogy korábban sosem játszott filmben. Nem kellett tennie semmit, mert a producerek megtették helyette: felvették vele a kapcsolatot, és felkérték, hogy játssza el Sophia szerepét a Spielberg által rendezett filmben. Alakításáért a legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölték Oscar-díjra.

7. Lady Gaga

Gyerekkorában arról álmodozott, hogy híres színésznő lesz belőle. Tanult színjátszást, de a meghallgatásokon sosem sikerült jól teljesítenie, az ő útja a zene lett. Miután a dalaival igazi dívává vált, Lady Gaga megkapta első filmszerepét is az Amerikai Horror Storyban, amiért Golden Globe-díjjal jutalmazták. A Csillag születik című filmben is részt vett színésznőként, és megkapta a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-szobrocskát.

8. Jamie Brewer

A korlátaink csak a fejünkben léteznek – ezt bizonyítja Jamie Brewer példája is, aki már gyerekkorában beleszeretett a showbusiness világába. Minden nehézség ellenére sikerült színésznővé és modellé válnia. Egyik álma, hogy kamaszlányok és fiatal nők példaképe legyen.

9. Chris Hemsworth

Még az isteneknek is vannak álmaik, ahogyan Thornak, vagy inkább az őt alakító Chris Hemsworthnek. A színész már gyerekkorában azt gyakorolta, hogyan fogja ott hagyni keze lenyomatát a betonban. Álma 2019-ben vált valóra, azóta a hollywoodi hírességek sétányán aláírása és kézlenyomata is látható.

10. Henry Cavill

Gyerekként sokszor képzeljük magunkat szuperhősnek, de van, akinek a filmek segítségével ez az álma valóra is válik. Ez történt Henry Cavill esetében is, aki megosztott egy fotót, amin kisfiúként egy Supermanes pizsamában ül édesanyja ölében. Felnőttként az igazi Superman jelmezt is magára ölthette.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here