Újra találkozni a régi barátokkal igazán felemelő érzés. A közös élmények felidézése visszahozza a fiatalságunkat is. Ugyanez történik, ha olyan kollégák találkoznak újból, akik egykor sok közös kalandot éltek át.
Sokszor előfordult, hogy színészek évtizedek után újra találkoztak egykori kollégáikkal, és ezek között több olyan is akad, amiről egy-egy képet is megosztottak.

1. Az E. T. stábja

1982-ben az E. T. A földönkívüli hatalmas kasszasiker volt. Drew Barrymore-t ártatlan kislányként láthattuk benne, aki bátyjával, Elliottal (Henry Thomas) együtt küzdött azért, hogy megpróbálja hazajuttatni a kis idegent.

2022-ben Drew Barrymore az egész csapatot elhívta a show-műsorába, hogy együtt ünnepeljék a film 40. évfordulóját. Anekdotákat zengtek a forgatásról, a színésznő azt is elmondta, mindvégig azt hitte, E.T. valóban létezik.

2. Harrison Ford és Ke Huy Quan

Harrison Ford legelső nagyszabású és sikeres filmje az Indiana Jones volt 1984-ben. A produkcióban a kollégája Ke Huy Quan volt, akivel azóta egészen 2022-ig nem találkozott. Ke Huy a különleges pillanatot a közösségi oldalán osztotta meg, a fotóhoz pedig azt írta: “Szeretlek, Indy.”

3. Dakota Fanning és Denzel Washington

A kis Dakota 10 éves volt, amikor együtt játszott Denzel Washingtonnal A tűzben edzett férfi című filmben 2004-ben. 2022-ben újra találkoztak egy újabb közös projekt, A védelmező című film kapcsán.

4. Jamie Lee Curtis és Anna Chlumsky

Jamie Lee Curtis játszotta Anna Chlumsky édesanyját a My Girl – Az első szerelem című filmben. Nem dolgoztak együtt és nem is találkoztak az ezt követő 10 évben, de 2015-ben összefutottak a vörös szőnyegen. Szerencsére a fotósoknak sikerült megörökíteniük a találkozásuk pillanatait.

5. Jodie Foster és Kristen Stewart

Anyát és lányát alakították a 2002-es Pánikszoba című filmben. 14 évvel később, amikor Jodie Foster csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, Kristen is ott volt a meghívott vendégek között, és méltatta a színésznőt. Elmondta, mennyi mindent tanult a karrierje kezdetén Jodie-tól.

6. Adam Sandler és Cole Sprouse

1999-ben Adam Sandler a karrierje csúcsán volt. Ebben az évben játszotta az Apafej című filmben az éretlen szülőt, akinek hirtelen szembe kellett néznie az apaság kihívásaival, Cole Sprouse pedig a fiát alakította.

20 évvel később a két színész újból találkozott a vörös szőnyegen a Csiszolatlan gyémánt című film premierjén. Cole később elmondta, hogy meghatotta Sandler őszintesége és alázatossága, valamint háláját is kifejezte, amiért vele dolgozhatott.

7. Hailee Steinfeld és Jeff Bridges

A félszemű című filmben játszottak együtt 2010-ben. 6 évvel később Jeff és Hailee újra találkoztak a vörös szőnyegen, és bizonyították, hogy még mindig jó barátok, a nehéz forgatási körülmények pedig csak megerősítették a kapcsolatukat.

8. Drew Barrymore és Justin Long

Drew és Justin nemcsak együtt játszottak a Hétmérföldes szerelem című romantikus vígjátékban, de a való életben is egy párt alkottak egy darabig. 12 évvel később újra találkoztak Drew show-műsorában.

A találkozás Drew számára megható volt, hiszen szép emlékei vannak Justinról. Találkozójukat ezzel a mondattal zárta: “Örökké szeretni foglak.”

9. Bob Saget és Ashley Olsen

A Bír-lak című sorozat óriási siker volt 1987-ben. A kislányt benne Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen alakította. A sorozat 1995-ben ért véget, az ikrek pedig visszavonultak a reflektorfénytől, és csendesebb életet választottak maguknak.

Távol maradtak a kameráktól, csak nagyon ritkán látni őket rendezvényeken. 2017-ben azonban Ashley részt vett egy jótékonysági eseményen, amelyen a szkleroderma kutatásához gyűjtöttek pénzt. Az eseményt pedig Bob Saget vezette, itt találkoztak újra. Bob Saget 2022 januárjában hunyt el.

10. Jack Black és Kevin Clark

A Rocksuli című filmet 2003-ban mutatták be. Jack egy helyettesítő tanárt játszott benne, aki egy magániskolában próbálja a gyerekeket az élet és a rock tiszteletére tanítani.

A film kasszasiker lett, de a benne szereplő gyerekek közül nem mindenki választotta később a színészi pályát. Kevin Clark például rockzenész lett. Egyik koncertjén találkozott újra Jack Blackkel, akivel visszaidézték a szép pillanataikat a zene szeretete kapcsán.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét