Gyakran, mikor szoros családi kapcsolatokról beszélünk, csak a szokványos dolgokat értjük alatta, arról viszont elfeledkezünk, mennyire fontos ezeknek a kapcsolatoknak az ápolása olyan cselekedetekkel, melyek sosem válhatnak rutinná. A következő történetek főszereplői olyan emberek, akik valami nagy dolgot akartak tenni a szeretteikért. A példájuk téged is inspirálni fog!

Egyetlen csókért a világ körül

A maláj fotós, Keow Wee Loong 11 országba ment el a menyasszonyával, hogy a világ legkülönbözőbb pontjain váltsanak egymással hitvesi csókot. 3 hónapos nászútjuk alatt csókolóztak Japánban, Norvégiában, Dániában, Ausztriában és Olaszországban is. A boldog férj szerint az élet értelme, hogy minden pillanatát olyasvalakivel töltsd el, akit szeretsz, és lássatok együtt annyi mindent, amennyit csak lehetséges.

Az egész család új életet kezdett

Fogyni még egy embernek is nehéz, de ebben a történetben egy egész családnak sikerült. A 32 éves kínai fotós, Jesse elhatározta, hogy a jó fizikai és mentális egészség érdekében az egész családját rábírja a mozgásra. Tempós gyaloglással kezdték, és rendszeresen jártak edzőterembe is. 10 naponta készített fotókat a változásukról. 6 hónapnyi edzés után a családtagok pedig nemcsak jó formába kerültek, de teljesen életmódot váltottak, és állítják, sokkal szorosabb lett a kapcsolatuk egymással.

A szülők, akik szembe mennek a rendszerrel

Ez a Cambridge-ben élő család elhatározta, hogy egy kísérletet fognak végrehajtani. Elmentek egy világkörüli útra, ahova a gyerekek is velük tartottak. A szülőkben akkor merült fel ennek a gondolata, amikor a gyerekek elkezdtek panaszkodni, hogy unalmasnak tartják az óvodát. A szülők szerint gyerekeik jóval fejlettebbek, mint a kortársaik, és az oktatási rendszer csak lerombolná a tehetségüket. Miután eladták a házukat, a szülők maguk kezdték el tanítani őket. Paul és Caroline a gyerekekkel együtt utaznak, közben pedig történelemre tanítják őket, és megismertetik velük a különböző kultúrákat.

A család, amelyik utálja pazarolni az időt

Szeretnéd visszanyerni a formádat szülés után? Szeretnéd a gyereket rászoktatni a rendszeres mozgásra? Szeretnéd, hogy elég idő jusson a gyerekekre és saját magadra is? Bármi lehetséges, ha egy csipetnyi humort és kreativitást csempészünk a családi tevékenységekbe!

A nagymama ruhája

Egy fiatal menyasszony, aki megőrizte nagyanyja esküvői ruháját, azt viselte a saját esküvőjén. A ruha több mint 50 éves volt, amikor a nő felvette a saját esküvőjére. A nagymama pedig erről mit sem tudott, csak a ceremónián látta meg a ruhát az unokáján. A fotósnak sikerült megörökítenie egy igazán megható pillanatot a nagymama őszinte reakciójáról.

A szerelem fontosabb a trónnál

Mako Akishino japán hercegnő bejelentette eljegyzését egyetemi diáktársával, Kei Komuroval. A szülők elfogadták lányuk választását, annak ellenére, hogy ezzel a hercegnő lemondott a titulusáról és minden előjogáról. Bár egy hercegnő trónra sohasem kerülhet, a japánok akkor sem fogadják el az uralkodói család tagjai és a közemberek között köttetett házasságokat. Ez a történet Japánt az ilyen házasságokhoz való hozzáállásának megváltoztatására késztette.

A nyugdíjasok is tudnak szórakozni

Ennek a hihetetlen házaspárnak a nyugdíj az új dolgok felfedezésének és a vágyaik megélésének a korszaka. Steven és Mille Tani Dél-Karolinában élnek. 3 évvel ezelőtt halloweenra kerestek jelmezt, végül pedig egy új hobbit találtak maguknak. Elkezdtek saját maguk jelmezeket készíteni, majd online rendeltek szuperhős kosztümöket. Mostanában utaznak, jelmezeket készítenek, és nagyon nem értenek egyet azokkal, akik szerint a nyugdíj és egy 27 éves házasság csakis unalmas lehet.

Örök hála

A 19 éves Khanittha “Mint” Phasaeng 2015-ban megnyerte a Miss Uncensored News szépségversenyt Thaiföldön. A győzelem után visszatért szülővárosába, hogy letérdeljen anyja előtt, aki egész életét szemétgyűjtéssel töltötte. Ahogyan sok más helyen, az ázsiai országokban is ezzel fejezik ki a mély tiszteletet. Khanittha azt nyilatkozta, nincs oka arra, hogy szégyellje anyját, hiszen ő tette lehetővé, hogy sikeres legyen.

Vettek egy állatkertet

Dean és Tracy Tweedy 3 lányukkal együtt egy állatkertben élnek. Az Animalarium Zooban 300 állatról gondoskodnak, köztük kígyókról, oroszlánokról, krokodilokról. A lányok azt mondták, ez életük legjobb időszaka. A család eredetileg csak egy farmot akart venni. Most már képzett állatkerti gondozók segítenek nekik az állatkerttel kapcsolatos feladatok ellátásában.

Négylábú koszorúslány és vőfély

Mr. és Mrs. Matthews két alaszkai malamutot választott vőfélynek és koszorúslánynak az esküvőjükre. A legjobb döntés volt! Náluk a kutyák igazi családtagok, ezért mindenképp szerették volna, ha ők is részei a nagy eseménynek. A malamutok nagyon jól ellátták a feladatukat, hiszen az egész vendégsereg odavolt értük!

3 menyasszony – 1 ruha

A Yorkshire-ben élő Dorothy Sampson 1959-ben ment férjhez. 25 évvel később ugyanebben a ruhában vonult az oltár elé lánya is, Catherine Clark. És pontosan 25 év múlva Catherine lánya, Sarah is ugyanezt a menyasszonyi ruhát öltötte magára. Ráadásul június 9-én mondta ki a boldogító igent, szülei és nagyszülei házassági évfordulóján.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here