Képzeld el azt az örömet, mikor egy évtizednyi vágyakozás és szívfájdalom után nem egy, nem kettő, hanem öt baba jön világra. Ez a különleges történet esett meg a nigériai énekesnővel, Cynthia Amaefule-vel, aki férjével együtt megjárta a meddőség kudarcokkal teli útját, majd ötös ikrei születésével sokak életébe hozta vissza a reményt.

Így kezdődött.

A szülővé válást gyakran magától értetődőnek veszik, ám vannak, akik számára ez elérhetetlen álom. Cynthia és férje 11 hosszú éven át tűrték a gyermektelenség fájdalmát, és küszködtek a remény és a csalódás érzelmi hullámvasútjával. Minden negatív terhességi teszt késszúrás volt a szívükbe, mégsem voltak hajlandók lemondani arról, hogy szülővé váljanak.

Cynthia őszintén beszélt erről: “Mindent megpróbáltam, mégsem lettem terhes.” De a pár továbbra is hitt abban, hogy a dolog sikerülni fog.

Aztán minden nehézség ellenére megtörtént az elképzelhetetlen. Cynthia ultrahangvizsgálata nem egy, de öt apró szívverést fedezett fel. A hír a pár számára egyszerre volt döbbenetes, hihetetlen és euforikus, a túláradó öröm és hála érzése uralkodott el rajtuk.

Cynthia internetes szenzáció lett, miután megosztott egy videót ötös ikreiről.

A TikTok-videóban hallható, ahogyan házimunkát bíz a babáira. Utasításaira azonban az öt testvér – négy fiú és egy lány – nem nagyon figyel oda. Míg a kislány nyugodtan ül az ágyában, néhány testvére körülötte játszik, míg mások éppen sírnak.

Az anya megosztotta, hogy nehezen tud lépést tartani a rengeteg feladattal, és dadust sem talál könnyen. “Mindannyian megkapjátok a munkaköri leírásotokat ebben a házban, mert én végeztem a dadusok keresésével. Többé nem hozok dadusokat a házamba. Azóta, hogy megszülettetek, már 50 dadánk volt, de egyik sem maradt, mert azt mondták, túl sok a munka itt.”

@m5quintuplets God Abeg oooo. #m5gang #g ♬ original sound – M5 QUINTUPLETS


A videó gyorsan terjedt és vegyes reakciókat váltott ki a nézőkből, ahogyan azt a kommentek is mutatják:

  • “Aki majd randizni fog ezzel a lánnyal, nagy bajban lesz. Be kell nyújtania az önéletrajzát és egy 10 éves tervet az életéről.”
  • “Nekem négyes ikreim vannak. A daduskeresés nagyon fárasztó.”
  • “Mintha a kislány azon tűnődne: ‘Biztos vagy benne, hogy ezek a fiúk meg tudnak védeni engem?’”
  • “Igazi hölgy, elegánsan ül és nem zavartatja magát.”

Ahogy Cynthia és férje visszatekintenek gyermektelen életükre és az ötös ikrekhez vezető útjukra, mélységes hálát és csodálatot éreznek. Történetük a szerelem erejének, a rugalmasságnak és a leküzdhetetlen emberi szellemnek a bizonyítéka. Reménnyel és optimizmussal tekintenek a jövőbe, tudván, hogy bármilyen kihívással is szembesülnek, immár együtt, családként fognak szembenézni vele.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét