A sztárok számára minden egyes megjelenés új lehetőséget jelent az átváltozásra és a tündöklésre. Ennek pedig az egyik legfőbb eleme a ruha, amiben lenyűgözően szeretnének mutatni. Ám a vörös szőnyegen, kisebb és nagyobb eseményeken is előfordulhatnak olyan szerencsétlen véletlenek, melyek csorbíthatják a kifogástalan megjelenésüket.
11 sztárt mutatunk, akik az öltözködési bakit villámgyorsan orvosolták.

1. Cardi B a Bonnaroo Zene és Művészeti Fesztiválon

2019-ben, mikor ezen a fesztiválon lépett fel, az amerikai énekesnő csillogó ruhája hátul szétnyílt. Cardi B azonban nem hagyta, hogy ez fennakadást okozzon a műsorban, visszament az öltözőbe, felkapott egy fürdőköpenyt, és abban folytatta tovább a show-t.

2. Gigi Hadid a Marc Jacobs divatbemutatón

Mielőtt a New York-i divathéten kifutóra lépett volna, Gigi Hadid cipőjének sarka letört. Ennek ellenére magabiztosan sétált végig a kifutón, mégpedig mezítláb, pontosan úgy, mintha magassarkúban lenne.

3. Beyoncé 2005-ben az Oscar-díj-átadón

Fellépés közben átöltözött, ám a ruhájában valahol elakadt az egyik cipője, ezért egy magassarkúban, másik lábán pedig mezítláb egyensúlyozva énekelt. Végig csak az járhatott a fejében: “Istenem, add, hogy a másik cipőm a ruhában maradjon!”

4. Priyanka Chopra a vörös szőnyegen, 2019-ben a Cannes-i Filmfesztiválon

Percekkel azelőtt, hogy a vörös szőnyegre kellett volna lépnie, tönkrement a ruháján a cipzár. A stáb ezért villámgyorsan összeöltötte a ruhát a helyszínre vezető, 5 perces út során.

5. Miley Cyrus az NBC élő közvetítésén

Miután az élő közvetítésen már néhány számot elénekelt, Miley Cyrus felsőjének pántja elszakadt a színpadon. Az énekesnő egyszerűen megfordult, háttal énekelt tovább, majd kiment a színpadról, és egy piros szettben folytatta tovább a műsort.

6. Kylie Jenner a 2018-as Met Gálán

A ruha éppen akkor szakadt el, mikor indulni akart az eseményre, ezért a stábjának rögtön orvosolnia kellett a problémát. Gyorsan cipzárt varrtak rá.

7. Zendaya a Pókember: Nincs hazaút premierjén

Mikor Zendaya kénytelen volt megigazítani a ruháját a filmbemutató közben, partnere, Tom Holland igazi úriember módjára eléállt, hogy eltakarja a kamerák elől.

8. Margot Robbie a Tarzan európai premierjén

2016-ban a vörös szőnyegen Margot Robbie megkérte kollégáját, Alexander Skarsgårdot, hogy segítsen neki a ruhája hátulját megigazítani.

9. Katy Perry a 2017-es Oscar-díj-átadón

A díjátadót követően a sztárok többsége, köztük Katy Perry is a Vanity Fair partyjára indult. Ám az énekesnőnek nem volt szerencséje: ruhája hátulja véletlenül egy kicsit többet mutatott a kelleténél.

10. Kristen Stewart az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. premierjén

A testszínű ruha, amit a színésznő a filmbemutatón viselt, nem volt a legjobb választás. A ruha alá egy testszínű fűzőt vett fel, az átlátszó anyag alatt azonban semmi sem maradt rejtve.

11. Dakota Johnson a Velencei Filmfesztiválon

Luca Guadagnino rendező mentette meg a színésznőt a kínos helyzettől, mikor lecsúszott a ruhája. A ruha annyival csúszott lejjebb, hogy látható volt, a színésznő nem visel melltartót. Szerencsére a kínos pillanatról a fotósok pont lecsúsztak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here