Marylin Mansonnak és Johnny Deppnek egymáshoz passzoló barátság-tetoválásuk van. Ed Sheeran Courtney Cox tengerparti házában él. A rajongók sokszor nem is tudnak arról, hogy néha egy-egy film forgatása közben a sztárok rájönnek arra, mennyi közös van bennük, és a közös munka után is kapcsolatban maradnak egymással. Ez még akkor is gyakran előfordul, ha mindketten más területen tevékenykednek.
Talán nem is tudtad, hogy a következő sztárpárok igazi jó barátok!

Jennifer Lawrence és Emma Stone

Barátjuknak, Woody Harrelsonnak köszönhetik, hogy megismerték egymást. Online tartották a kapcsolatot, még mielőtt személyesen találkoztak volna. Jennifer és Emma ma már rendszeresen szerepelnek együtt fotókon, meglátogatják egymást, együtt utaznak és együtt vacsoráznak más hírességekkel, pl. Adele-lel.

Kate Hudson és Jennifer Aniston

Olyan jó barátok, hogy egyszer Jennifer még Kate fenekét is megfogta a The Beverly Hilton hotel előtt. Kate egyike volt azon keveseknek, akik posztolhattak fotót Jennifer 50. szülinapi partyjáról.

Miley Cyrus és Kelly Osbourne

A Totál beépülve című film forgatásán lettek barátok. Hamar rájöttek, hogy nagyon jól kijönnek egymással. Talán mert mindkettőjüknek zenészek a szülei.

Snoop Dogg és Martha Stewart

Mi lehet a közös ebben a két emberben? Azt csak ők tudhatják, de tény, hogy már több mint 10 éve barátok, mióta először találkoztak a Martha Stewart Show-ban. 2016-ban még saját főzőműsorral is jelentkeztek. Snoop Dogg így beszélt a barátjáról: “Sosem találkoztam még ilyen emberrel. Amikor együtt vagyunk, az egy természetes kombinációja a szeretetnek, a harmóniának, a békének.”

Johnny Depp és Marilyn Manson

Manson és Depp jó barátok, Marilyn a keresztapja Lili-Rose-nak, Depp lányának. Ott van a színész filmbemutatóin, Depp pedig énekes barátja koncertjein. Mi több, még barátság-tetoválásuk is van!

Kris Jenner és Jennifer Lawrence

Mint igazi jó barátnők, nemcsak a kamera előtt mókáznak egymással, de a való életben is szeretik megtréfálni a másikat. Egy alkalommal például Kris azt mondta barátnőjének, szeretne egy Porschét karácsonyra, erre Kris meglepte vele – pontosabban egy játékautóval.

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio

A két színész a Titanic forgatásán ismerte meg egymást. A film ugyan tragikusan végződött, az ő barátságuk azonban sosem süllyedt el. Gyakran nyilatkoznak kedvesen a másikról. Leo pedig állítja, Kate generációjának legjobb színésznője.

Ed Sheeran és Courtney Cox

Ed és Courtney annyira jó barátok, hogy Ed a színésznő tengerparti házában lakik. “Nem fizetek albérletet, és csak az ágyat és a teát kell megcsinálnom.” Ed még Kupidót is játszott, ugyanis ő mutatta be Courtney-t Johnny McDaidnak. Az esküvőjükön Ed zenélhetett volna, de a pár végül szakított.

Selena Gomez és Jennifer Aniston

Selena Gomez 8 éves korában lett Aniston rajongója. Amikor először találkoztak egy díjátadón, Selena annyira ideges volt, hogy egyszerűen elszaladt. Mégis barátok lettek. Jennifer mindig támogatja barátnőjét, Selena szerint ő a legkedvesebb ember a világon.

50 Cent és Bette Midler

Nem kell aggódni, nem fognak közös dallal előrukkolni! Közös érdeklődésük hozta össze őket, New York városában egy jótékonysági eseményen dolgoztak együtt

James McAvoy és Michael Fassbender

Ezek a színészek amellett, hogy jó barátok, gyakran szerepelnek együtt a filmekben. Barátságuk 2011-ben kezdődött az X-Men: Az elsők című film forgatásán. Bár pletykák terjengenek arról, hogy a barátságnál több fűzi őket egymáshoz, ők ezen csak nevetnek és az interjúkban viccet csinálnak belőle.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét