A gyerekek gyorsan nőnek, de olyan, mintha a sztárok gyerekei még gyorsabban felcseperednének. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Angelina Jolie örökbe fogadta a gyerekeit vagy hogy Johnny Depp bejelentette a lánya születését. Ezek a gyerekek azonban mára jócskán megnőttek, sokaknak közülük már saját karrierje van.
Megmutatjuk, hogyan néznek ki napjainkban.

1. Maddox Jolie-Pitt

Angelina Jolie 2002-ben fogadta örökbe az akkor 7 hónapos Maddoxot Kambodzsában. Ő volt az első a színésznő 3 adoptált gyereke közül. Ma Maddox már jóképű fiatalember, aki édesanyjával együtt már készített is egy filmet, aminek a címe First They Killed My Father. Ezt 9 díjra jelölték, ebből 3-at elnyert. Maddox színészként is dolgozik.

2. Paris Jackson

Michael Jackson és Debbie Rowe egyetlen lánya. 1998-ban született, most 24 éves. Modellként, színésznőként, énekesnőként és zenészként tevékenykedik. Szerepelt már filmekben, például a Gringóban 2018-ban, és több tévéműsorban is feltűnt.

3. Lily-Rose Depp

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya magabiztosan hódította meg a mozi világát. Már azzal is eldicsekedhet, hogy megnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a 4. Los Angeles-i Filmfesztiválon. Lily már több filmben is szerepelt, köztük van az V. Henrik (2019), A hűséges férfi (2018) és a La Danseuse (2016).

4. Zahara Marley Jolie-Pitt

Az etióp születésű Zaharát 2005-ben adoptálta Angelina Jolie. A most 16 éves lány már több filmben és tévéműsorban szerepelt. Álma, hogy modell lehessen.

5. Dylan Brosnan

Pierce Brosnan és Keely Shaye Brosnan fia 1997-ben született. Apja nyomdokaiba lépve kipróbálta magát a színészetben és a filmkészítésben is. Részt vett az Out of Reach (2015), a Poisoning Paradise (2017) és a The Young Motivators Club (2018) című produkciókban.

6. Rumer Willis

Rumer a legidősebb Bruce Willis és Demi Moore 3 lánya közül. Színészi karrierjét 1995-ben kezdte, mikor 7 évesen szerepelt a Tegnap és ma című filmben. Ez idáig több mint 20 filmben játszott. Egyik utóbbi munkája Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood című filmjében volt, amelyben Joanna Pettetet alakította.

7. Liv Freundlich

Julianne Moore színésznőnek és rendező férjének, Bart Freundlichnak a második gyermeke Liv. Sok sztárcsemetéhez hasonlóan ő is a színészi hivatást választotta. Debütáló filmje a Házasság a négyzeten volt 2005-ben, amit édesapja rendezett, és híres édesanyjával, valamint testvérével, Calebbel együtt játszott benne.

8. Zoë Kravitz

Lenny Kravitz és Lisa Bonet gyermeke. Zoë sikeres színészi karriert mondhat magáénak, de énekesnőként és modellként is megmutatta már magát. Olyan híres márkákkal dolgozott már együtt, mint a Tiffany & Co., a Balenciaga és a Calvin Klein. 2019-ben férjhez ment Karl Glusmanhoz, de 18 hónappal később elváltak.

9. Patrick Schwarzenegger

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger 1993-ban született. Édesapja Arnold Schwarzenegger, édesanyja Maria Shriver. Anyai ágon John F. Kennedy rokona. Jelenleg modellként és színészként dolgozik. 2015-ben Miley Cyrusszal randizott.

10-11. Brandon Thomas és Dylan Jagger Lee

Brandon és Dylan Pamela Anderson és Tommy Lee gyermekei. Dylan 1, Brandon 3 filmben szerepelt eddig. A fiúk valószínűleg még keresik a saját útjukat, talán a jövőben hallunk majd róluk.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here