Ma már nehéz lenyűgözni bárkit is egy okostelefonnal, egy tablettel vagy virtuális szemüveggel. Újabb és jobb találmányok, amik kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik az életünket, mindennap születnek. Ha ajándékot keresel, de nem tudod, mit vegyél, a következő összeállításból igazi újdonságokat ismerhetsz meg.
Időutazásra invitálunk, hogy megtalálhasd a megfelelő ajándékot még a legigényesebbeknek is!

1. Bögre, ami szabályozza az ital hőmérsékletét

Az Ember egy kerámia bögre, amiről sok híres blogger is beszámolt. Ez az új találmány leginkább abban különbözik egy hagyományos bögrétől, hogy nagyon sokáig meg tudja őrizni az ital hőmérsékletét. Ha megveszed, a telefonodról egy alkalmazás segítségével szabályozhatod, hogy a reggeli kávéd soha ne hűljön ki benne.

2. Telefon-gyűrű

A Nokia Fit egy olyan készülék, amit nem kell a kezedben és a füleden tartanod. A füleidet megóvja a folyamatos Bluetooth sugárzástól, csak akkor kell a gyűrűt a füledhez tenned, ha szükség van rá. A telefon-gyűrű természetesen különböző ujjméretekben lesz elérhető, hogy mindenkire passzoljon.

3. Holografikus technológia

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

4. Lézer billentyűzet

Bárki megvásárolhatja ezt a billentyűzetet, ami valójában nem is létezik. A képe csak ki van vetítve az asztalra. A legnagyobb előnye, hogy kicsi és könnyen hordozható, a hátránya viszont, hogy jó fényviszonyok között a billentyűk alig láthatók.

5. Okos ébresztőóra

Ezzel az ébresztőórával könnyen megy az ébredés. 30 perccel a beállított időpont előtt elkezdi imitálni a napfelkeltét, egyre fényesebb lesz. Az óra teljesen személyre szabható, megválaszthatod, hogy a kedvenc zenédre vagy madárcsicsergésre szeretnél-e ébredni. Ideális ajándék azoknak, akik szeretnek aludni, de korán kell kelniük.

6. Körlámpa szelfizéshez

Ezt a kis körlámpát rögzítheted a telefonra és a laptopra is. Tökéletes megvilágítást ad szelfi készítéséhez, hibátlanná teszi az arcot. Még sötétben is jó képeket készíthetsz vele a különböző beállítási módok változtatásával.

7. Az alvás minőségét javító robot

A Somnox holland tudósok találmánya, amit álmatlanság ellen fejlesztettek ki. Párnára hasonlító alakjával, amit az emberek szívesen ölelgetnek, segít jobban aludni. A tudósok állítják, a robottal sokkal gyorsabban lehet elaludni, az alvás jobb lesz, az ébredés pedig könnyebb. Alkalmazkodik a légzésünkhöz, megnyugtat, a beépített világítás utánozza a napfelkeltét, és még relaxációs zenét is hallgathatunk rajta.

8. 360 fokos kamera okostelefonokhoz

Ez a hordozható kamera a vízálló kialakításának köszönhetően még azt is lehetővé teszi, hogy víz alatt készítsünk vele videót. Nagyon jó a felbontása, ezért minőségi videókat vehetünk fel vele, amiket wifin keresztül meg is oszthatunk.

9. Átlátszó kenyérpirító

Nagyon nehéz előre kitalálni, hogy a pirítóból kikerülő kenyér mennyire fog átsülni. Az átlátszó kenyérpirítót azonban bármikor leállíthatjuk pirítás közben. A dupla rétegű üveg nem forrósodik át, ezért nem égeti meg a kezünket.

10. Egy toll a kávé díszítéséhez

Tökéletes meglepetés kreatív embereknek, akik kávézni is szeretnek. Bárki használhatja, hogy rajzoljon vele a kávéjára, akár cukorral, akár fahéjjal, kakaóval, szerecsendióval vagy más fűszerekkel. Gyerekek számára is biztonságos, ezért velük együtt is lehet rajzolgatni.

11. Lámpa a távkapcsolatokhoz

A távkapcsolatban élőknek nagyon jó ajándék. Ha megérintjük, a lámpa bekapcsol és a párja ugyanolyan fényt bocsát ki, akárhol is van. Minden alkalommal, mikor bekapcsoljuk, a lámpa színe megváltozik. Így akkor is kapcsolatban maradhatsz a szeretteiddel, ha távol vannak tőled.

12. Okosmérleg élelmiszerekhez

Nagyon hasznos találmány azoknak, akik igazán odafigyelnek a táplálkozásukra. A mérleg memóriájába több mint 2000 különböző élelmiszer van eltárolva. Állítsd össze a saját ételedet, vidd be a rendszerbe, és használj különböző mérési lehetőségeket. Megmérheted az összetevőket, a kalóriaértéket és a nyomelemek mennyiségét is.

BÓNUSZ: LED maszk az arcra és a nyakra

A különböző hullámhosszúságú fényt kibocsátó diódáknak köszönhetően javítja a bőr állapotát. A vörös fény stimulálja a kollagén és az elasztin termelődését, a kék az aknét kezeli, a lila a bőröregedéssel együtt járó elváltozásokat csökkenti és halványítja a pigment foltokat. Szépségszalonokban gyakran használják, de te is rendelhetsz magadnak, akárcsak Jessica Alba vagy Chrissy Teigen. Csak sajnos nagyon drága.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét