Sok híres nőnek számtalan kapcsolata volt élete során, és csak 40 felett találták meg az igazi boldogságot. Bár a statisztikák szerint ebben a korban már csak 40% esélye van a nőknek a házasságra. De egy ilyen korú nő már másként néz a férfiakra, pontosan tudja, hogy mit akar egy kapcsolattól, és már nem rózsaszín szemüvegen át látja a szerelmét.
A folytatásban olyan híres nők következnek, akik érettebb korban találtak rá az igaz szerelemre.

1. Heidi Klum

A Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitz-cal Németországban ismerkedett meg. Kapcsolatuk azután vált nyilvánossá, hogy néhány rajongó észrevette őket csókolózni egy tévéshow felvételén. Tom 2018 karácsonyán kérte meg Heidi kezét, majd következő év februárjában össze is házasodtak. A modell akkor 45 éves volt.

Heidi Klum boldog, hogy végre olyan társat talált, aki annyira romantikus, mint ő. “Ez az első alkalom, hogy úgy érzem, olyasvalaki van mellettem, akivel együtt mindent megtehetek” – mondta.

2. Sofía Vergara

Joe Manganiellót 2014 májusában ismerte meg egy, a Fehér Házban rendezett eseményen. A színésznő azonban akkoriban még másvalakivel járt jegyben. De júniusban már szingliként kezdhetett randevúzni Manganiellóval.

6 hónappal később, karácsonykor a férfi megkérte a kezét. Vergara és Manganiello 2015 novemberében házasodtak össze, mikor Vergara 43 éves volt.

3. Robin Wright

A színésznő titokban ment férjhez 2018-ban, 52 évesen. Választottja a 31 éves Clement Giraudet, az Yves Saint Laurent divatház igazgatója. A rajongók akkor értesültek a hírről, mikor a színésznő lánya egy posztban megosztott róla egy videót.

4. Sam Taylor-Johnson

A színésznő-rendező a fiatal színésszel, Aaron Johnsonnal házasodott össze 45 évesen. Férje 23 évvel fiatalabb, de ez nem jelent számukra problémát. Samnek előző kapcsolatából már volt két lánya is.

5. Barbra Streisand

James Brolinnal először egy vakrandin találkozott. Korábban már hallottak egymásról, de személyesen sosem találkoztak. Arra számított, hogy egy mogorva, szakállas férfit fog látni, ehelyett viszont egy ápolt hajú és simára borotvált arcú férfi jelent meg. Azt mondta neki: “Ki szúrta el ennyire a hajadat?”

James később bevallotta, hogy ez volt az a pillanat, amikor beleszeretett a színésznőbe. A pár 1998-ban házasodott össze, mikor Streisand 56 éves volt.

6. Joan Collins

A hollywoodi producerhez, Percy Gibsonhoz 68 évesen ment hozzá. A férfi 31 évvel fiatalabb nála. 2000-ben ismerkedtek meg, mikor Collins a Gibson által vezetett színház egyik darabjában játszott. 2 évvel később házasodtak össze, és azóta is boldogan élnek.

7. Vanessa Williams

Az 1984-es Miss America egy egyiptomi nyaralása során találkozott Jim Skrip üzletemberrel. A nőnek először az keltette fel a figyelmét, hogy a férfin egy Buffalo feliratú póló volt, annak a városnak a neve, ahol édesanyja született. Miután elkezdtek beszélgetni a közös gyökereikről, már nem tudtak elválni egymástól. 2015-ben házasodtak, mikor Williams 52 éves volt.

8. Tina Turner

Az énekesnő 1986-ban találkozott a német zenei producerrel, Erwin Bachhal a düsseldorfi repülőtéren. Bach az EMI lemezkiadó nevében érkezett, hogy találkozzon az énekesnővel. Turner abban a pillanatban beleszeretett a férfiba, és még az sem zavarta, hogy Bach 16 évvel fiatalabb nála.

Bár először barátság alakult ki köztük, néhány hónap múlva randizni kezdtek. 2013 júliusában, 27 évnyi kapcsolat után házasodtak össze Svájcban, a Zürichi-tó partján, Küsnachtban. Az énekesnő 73 éves volt.

9. Calista Flockhart

2002 januárjában, a Golden Globe-díjátadón találkoztak először, és utána randevúzni kezdtek, 8 évvel később pedig összeházasodtak. Flockhart akkor 45, Ford pedig 67 éves volt.

Állítják, a humor a kapcsolatuk titka. “Harrisonnal rengeteget nevetünk, a humor jelent számomra mindent” – mesélte egyszer Flockhart, mikor arról kérdezték, hogy tudják megőrizni a szikrát a kapcsolatukban.

10. Gwyneth Paltrow

2014-ben kezdett találkozgatni Brad Falchuk zenei producerrel, akivel a Glee – Sztárok leszünk! forgatásán ismerkedett meg 2010-ben. Kapcsolatukat 2015 áprilisában vállalták fel a nyilvánosság előtt. Házasságot 2018 szeptemberében kötöttek, mikor Gwyneth 46 éves volt. Paltrow egyszer elmesélte, hogy a kapcsolatuk annyira romantikus, hogy még mindig úgy érzik, mintha a mézesheteiket töltenék.

11. Julianne Moore

A Nem vagyunk már ugyanazok című film kapcsán ismerkedtek össze, melynek Bart Freundlich a producere, Julianne Moore pedig a főszereplője volt. A párnak egy lánya és egy fia született, de házasságot csak 2003-ban kötöttek, mikor Moore 42 éves volt.

12. Gabrielle Union

2007-ben találkozott az NBA játékos Dwyane Wade-del egy Super Bowl partin. Kapcsolatukról 4 hónap múlva kezdtek el pletykálni. 2010-ben lefotózták őket, amint együtt vannak, de ők nem erősítették meg és nem is cáfolták a pletykákat.

2012 januárjában nyilatkoztak először kapcsolatukról, mikor együtt szerepeltek egy magazin címlapján. 2014-ben házasodtak össze, ekkor Union majdnem 42 éves volt.

BÓNUSZ: Jennifer Lopez

2021 áprilisában vált világossá, hogy Lopez és Ben Affleck újra randiznak egymással. Lopez ezt 3 hónappal később erősítette meg. A rajongók remélik, hogy ezúttal eljutnak az esküvőig. Lopez 52, Affleck pedig 42 éves.

Ők már korábban is alkottak egy párt, 2002 közepétől 2004-ig voltak együtt. 2002 novemberében el is jegyezték egymást, de a 2003. szeptember 14-re tervezett esküvőjüket 4 nappal korábban lemondták, mert olyan hatalmas volt iránta a média érdeklődése. Lopez szerint későbbi szakításuknak is az egyik oka az volt, hogy Afflecket nagyon zavarta, hogy folyton riporterek és fotósok üldözik őket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here