2023-ban a hírességek meglepő szakítási hulláma számtalan rajongó szívét törte össze. Sok pár ment át olyan nehéz időszakon, ami aztán véget vetett a kapcsolatuknak. A következő listán visszatekintünk a legmeglepőbb szakításokra, és megnézzük, mi volt számukra az utolsó csepp a pohárban.

1. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

A Correlli című ausztrál tévésorozat forgatásán ismerkedtek meg 1995-ben. Különválásukat pedig 2023 szeptemberében, 27 év házasság után jelentették be. A párnak, akik meddőséggel küzdöttek és számos vetélést éltek át együtt, két örökbefogadott gyermeke van. A hozzájuk közel álló források szerint idővel házastársakból fokozatosan lakótársakká váltak.

2. Sofía Vergara és Joe Manganiello

8 éven át alkottak egy párt, és 7 évig voltak házasok. Mindenkit meglepett, mikor 2023 júliusában bejelentették, hogy válnak. 2014-ben egy hivatalos vacsorán ismerték meg egymást, és 2015 novemberében házasodtak össze. Állítólag súlyos ellentétek miatt döntöttek a válás mellett, életük számos területén nem találták a közös nevezőt.

3. Britney Spears és Sam Asghari

2022 júniusában házasodtak össze, 2023 augusztusában pedig bejelentették, hogy különválnak. Britney és Sam 2013-ban ismerték meg egymást a Slumber Party című szám klipjének forgatásán, és kapcsolatuk nem volt nehézségektől mentes. Asghari állítólag hűtlenséggel vádolta Britney-t, ez pedig sarkalatos ponttá vált kapcsolatuk megromlásában.

4. Ricky Martin és Jwan Yosef

Instagramon ismerkedtek meg 2015-ben, és 2018-ban házasodtak össze. Válásukat hivatalosan 2023 júliusában jelentették be. 6 hónappal azután kezdtek randizni, hogy először találkoztak személyesen Londonban, és 6 éven át voltak házasok. Különválásuk okát nem fedték fel, hivatalosan “kibékíthetetlen ellentéteket” jelöltek meg indokként.

5. Kevin Costner és Christine Baumgartner

2023 májusában reppent fel a hír, hogy Christine Baumgartner benyújtotta a válókeresetet férje, Kevin Costner ellen, akivel közel 19 éven át voltak házasok. Okként “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott, a különköltözés időpontját pedig április 11-ére dátumozták. 2000-ben kezdtek randizni, 2004-ben házasodtak össze, 3 kamasz gyermekük van, 2 lány és 1 fiú.

6. Reese Witherspoon és Jim Toth

2023 márciusában Reese Witherspoon Instagramon tette közzé, hogy férjével, Jim Tothtal 11 év házasság után elválnak. A válás ellenére egy közeli forrás szerint továbbra is a legjobb barátok maradtak, válásuk is békésen zajlott. 2010 decemberében jegyezték el egymást, csupán 10 hónappal a kapcsolatuk kezdete után, és 2011. március 26-án házasodtak össze. Egy közös fiuk született, Tennessee James Toth.

7. Joshua Jackson és Jodie Turner-Smith

A színészpár rajongóinak a szívük szakadt meg, mikor hírét 2023. október 2-án megtudták, hogy Jodie Turner-Smith benyújtotta a válókeresetet “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. 2018-ban, Usher születésnapi buliján ismerkedtek meg, hamarosan eljegyezték egymást, és 2019-ben összeházasodtak. 3 éves lányuk, Juno felett közös felügyeleti jogokat gyakorolnak.

8. Billy Porter és Adam Smith

2023 júliusában, 6 év házasság után jelentette be Billy Porter, hogy válik férjétől, Adam Smithtől. 2009-ben ismerkedtek meg, egy évig randiztak, majd szakítottak. 5 évvel később újra összejöttek, és 2017-ben össze is házasodtak, röviddel azután, hogy Porter 2016 decemberében, Londonban megkérte Smith kezét. Válásuk okát nem hozták nyilvánosságra.

9. Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és a szobrász Don Gummer hivatalosan még mindig házasok, de 2023 októberében a színésznő szóvivője elárulta, hogy a pár már 6 éve nincs együtt. 45 év házasság után értek közös útjuk végére. 1978-ban házasodtak össze, 4 gyermekük és 5 unokájuk van.

10. Sophie Turner és Joe Jonas

7 együtt töltött év és 4 év házasság után Joe Jonas és Sophie Turner hivatalosan véget vetettek kapcsolatuknak. Ezt 2023 szeptemberében jelentették be. A válókeresetet Joe nyújtotta be arra hivatkozva, hogy “a házasság helyrehozhatatlanul megromlott”. Források szerint az eltérő életmódjuk vezethetett idáig. Sophie imád bulizni, míg Joe szívesebben van otthon. A párnak két közös gyermeke van, Willa és Delphine.

11. Jeremy Allen White és Addison Timlin

Közel 15 együtt töltött év után jelentették be szakításukat. 2008-ban, az Afterschool című film forgatásán találkoztak, mikor mindketten 14 évesek voltak. 2019 októberében házasodtak össze, két lányuk született, Ezer és Dolores. Addison adta be a válókeresetet 2023 májusában, okát nem hozták nyilvánosságra.

12. Natalie Portman és Benjamin Millepied

Több mint egy évtizednyi házasság után Natalie Portman és Benjamin Millepied 2023 augusztusában döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább. A kétgyermekes párnak nehézségei adódtak, egyes források szerint Benjamin hűtlensége miatt. Portman és Millepied 2009-ben ismerkedtek meg a Fekete hattyú című film forgatásán, melyben Portman játszotta a főszerepet, Millepied pedig koreográfusként működött közre a produkcióban.

BÓNUSZ: Mariah Carey és Bryan Tanaka

Bár Mariah Carey és a táncos Bryan Tanaka sosem voltak hivatalosan házasok, 7 évig voltak együtt, mielőtt 2023 decemberében bejelentették a szakításukat. Források szerint a 14 év korkülönbség és a családjukkal kapcsolatos eltérő elképzelések vezethettek idáig. Az 54 éves Mariah-nak előző férjétől, Nick Cannontól van két gyermeke, a 12 éves ikrek, Moroccan és Monroe, míg a 40 éves Bryan gyermektelen. 2006-ban ismerkedtek meg, mikor Bryan háttértáncos volt Mariah turnéján.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét