Erős kapcsolatot kialakítani nem könnyű, a hosszú házasság pedig kifejezetten ritka jelenség. De még a hírességek között is találunk olyan nőket, akiknek hosszú évek óta sikerül megőrizniük a szerelmet, és fenntartani a házasságukat.
Ők azok a nők, akiknek férjükkel való szoros kapcsolatuk valóban inspirálóan hat. Boldogságuknak az idő sem állhatja útját.

13. Salma Hayek: 9 éve házas

Salma Hayek jövendőbeli férjével, François-Henri Pinault üzletemberrel 2006-ban ismerkedett meg Velencében. Esküvőjüket 2009-ben tartották a La Fenice színházban.

12. Beyoncé: 10 éve házas

Beyoncé és Jay-Z szerelmének története egy közös munkával kezdődött. 2002-ben együtt dolgoztak a ’03 Bonnie & Clyde című számon. 2008-ban házasodtak össze.

11. Jessica Alba: 10 éve házas

Jessica és Cash Warren 2004-ben kezdtek randizni A fantasztikus négyes forgatásán. 2008-ban aztán összeházasodtak. A színésznő szerint a jó házasság titka, hogy a lehető legtöbb időt töltsék együtt, és gondoskodjanak a romantikus hangulatról.

10. Claudia Schiffer: 16 éve házas

Claudia a filmproducer Matthew Vaughn felesége lett 16 hónappal azután, hogy először találkoztak. Az esküvőjüket Angliában, Suffolk megyében tartották 2002-ben. A pár birtokot is vásárolt ott.

9. Sarah Michelle Gellar: 16 éve házas

Sarah Michelle Gellar jövendőbeli férjével, Freddie Prinze Jr-ral a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán találkozott 1996-ban. 2002. szeptember 1-jén házasodtak össze. Mindig dolgoznak a kapcsolatukon, ezért működik olyan jól.

8. Catherine Zeta-Jones: 18 éve házas

A Deauville Film Fesztiválon találkoztak Franciaországban, 1998-ban. 2 évvel később a színésznő hozzáment választottjához.

7. Sarah Jessica Parker: 21 éve házas

A színésznő 1991-ben egy partin találkozott Matthew Broderickkel New Yorkban. 6 éven át randiztak, mielőtt 1997-ben összeházasodtak. A színésznő azt vallja, hogy a házastársaknak tisztelniük kell egymást, és sosem szabad versenyezniük egymással.

6. Cate Blanchett: 22 éve házas

Cate Blanchett és Andrew Upton Sydney-ben találkoztak 1996-ban, mikor a színésznő tanulmányait folytatta a főiskolán. Egy évvel később már férj és feleség voltak. Blanchett szerint a családi boldogsághoz közös érdeklődési kör kell, és az, hogy ne legyenek egymás előtt titkaik.

5. Lisa Kudrow: 23 éve házas

Férje Michael Stern reklámigazgató, akivel 1987-ben ismerkedtek meg. 1995-ben kötöttek házasságot.

4. Kyra Sedgwick: 30 éve házas

Kyra és Kevin Bacon a Lemon Sky című film forgatása során találkoztak 1987-ben. Egy évvel később összeházasodtak.

3. Rita Wilson: 30 éve házas

Rita Wilson és Tom Hanks a Bossom Buddies forgatásán ismerkedtek meg 1981-ben. 1988-ban házasodtak össze. A színésznő szerint a legfontosabb a hosszú házassághoz, hogy részei legyenek egymás életének.

2. Jamie Lee Curtis: 34 éve házas

Jamie férje Christopher Guest színész és dalszerző. Curtis akkor szeretett bele, mikor látott róla egy fotót A turné című filmből. Akkor eldöntötte, hogy ehhez a férfihoz fog hozzámenni. 5 hónap múlva meg is valósította a tervét.

1. Meryl Streep: 40 éve házas

1987-ben Meryl nehéz időszakon ment át, és testvére egyik barátjához, Don Gummerhez fordult támogatásért. Az ő házában élt, és azonnal ki akart költözni, amint a férfi visszatért Európából. De Don meggyőzte, hogy maradjon. Összeházasodtak. Meryl mindig megosztja a problémáit és a félelmeit a férjével, és úgy gondolja, ez a hosszú kapcsolatuk titka.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét