A 20-as éveik végén még egyedülálló nők sokszor hallják, hogy ketyeg az a bizonyos óra, és ha nem sietnek, lassan lemaradnak a házasságról és a családalapításról. Ez a nézet azonban már idejétmúlt, hiszen egyre később mennek férjhez a nők. Statisztikák szerint Olaszországban nősülnek legkésőbb a férfiak, átlagosan 35 évesen, míg a nők Írországban mennek férjhez a legkésőbb, átlagosan 32 éves korukban.
Olyan híres nőket mutatunk, akik már nem éppen fiatalon mondták ki életükben először a boldogító igent. Ők is bizonyítják, hogy férjhez menni sosem késő.

1. Amy Adams

2015-ben ment férjhez Darren Le Gallóhoz, akivel már 15 éve együtt voltak. Az esküvőjekor a színésznő 41 éves volt. Még viccelt is azzal, hogy ez a férfi most már örökre hozzá lett kötve. Elmondása szerint a feleség státusz nagyobb stabilitásérzetet ad, és ez számára fontos.

2. Cameron Diaz

Állította, sosem fog férjhez menni. Egészen addig, míg nem találkozott a rockzenész Benji Maddennel. Csakis őbenne látott életre szóló társat, ezért nem is hezitált sokáig, mikor megkérte a kezét. A színésznőből 42 évesen lett feleség.

3. Salma Hayek

A színésznő egy sikeres üzletemberhez, egy milliárdoshoz ment férjhez. Francois-Henri Pinault-val 2009-ben tartották az esküvőjüket, mikor Hayek 42 éves volt. Sokan megvádolták azzal, hogy csak a pénzért házasodik. A színésznő viszont azt üzeni a kételkedőknek: “15 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást, nem tudnak megsérteni.”

4. Geri Halliwell

A ’90-es évek népszerű lánycsapatának, a Spice Girlsnek a tagja a Red Bull F1 csapatfőnökével, Christian Hornerrel házasodott össze 2015-ben 42 évesen. Előző kapcsolataikból már voltak gyerekeik, de 2017-ben megszületett közös gyermekük is.

5. Rachel Weisz

41 évesen ment férjhez. Egy olyan férfit fogott ki, aki után nők milliói vágyakoznak. A férje nem más, mint Daniel Craig, akit sokan James Bondként ismernek. A pár egy nagyon szűk körű esküvőn mondta ki a boldogító igent, a ceremónián összesen 4 vendég volt.

6. Zoe Saldaña

A galaxis őrzői című film sztárja szerint csak azért nem szabad férjhez menni, hogy az ember elmondhassa magáról, hogy házas. A színésznő elmesélte azt is, hogy a szülei egyáltalán nem voltak boldogok, hogy nem sietett az oltárhoz állni. 35 évesen azonban találkozott azzal a férfival, akinek szeretett volna a felesége lenni. Ő a művész Marco Perego.

7. Jessica Chastain

Ő és a Moncler divatmárka vezetője, Gian Luca Passi de Preposulo 2017-ben mondták ki egymásnak az igent. 40 éves kora előtt a színésznő kifejezetten ellenezte a házasságot, és ezt párja előtt sem rejtette véka alá. Úgy látszik, a férfinak sikerült meggyőznie, hogy változtasson a hozzáállásán.

8. Helen Mirren

A színésznő Taylor Hackfordhoz ment hozzá 52 évesen. Mirren szerint semmi különös nincs abban, ha valaki ennyi idősen házasodik először életében. Szerinte túl sok fiatal lánynak van manapság hercegnő komplexusa, ezért sietnek az oltárhoz, amilyen gyorsan csak tudnak, majd utána megbánják az egészet. Az ő döntése viszont érett és bölcs volt.

9. Julianna Margulies

A férjem védelmében című sorozat sztárja és az ügyvéd Keith Lieberthal 2007-ben házasodtak össze. A menyasszony 41 éves volt. Korábban beszélt arról, hogy nem teljes családban nőtt fel, ezért hosszú ideig nem is értette a házasság jelentőségét. De találkozott élete párjával, a 6 évvel fiatalabb férfival, aki miatt rögtön megváltozott a véleménye.

10. Vanessa Paradis

45 évesen ment férjhez. Vanessa Paradis Johnny Deppel élt élettársi kapcsolatban 15 éven át, és úgy tűnt, a kapcsolatuk örökké fog tartani. 2018-ban azonban egy másik férfi miatt öltötte magára a menyasszonyi ruhát. Férje a francia rendező, Samuel Benchetrit.

11. Penélope Cruz

Penélope Cruz és Javier Bardem 36 és 41 évesek voltak, mikor összeházasodtak. Ekkor már több éves kapcsolat állt mögöttük, amelyről nem nyilatkoztak a médiának, de még a létezését sem erősítették meg. Ezért volt óriási meglepetés az esküvőjük.

12. Marcia Cross

A Született Feleségek sztárja 44 évesen ment férjhez. Párja a bróker Tom Mahoney. Az esküvő után mesterséges megtermékenyítés segítségével 2 ikerlánynak adott életet. A pár sok próbát kiállt már, mindketten szenvedtek súlyos betegségben, de képesek voltak megbirkózni velük.

13. Paris Hilton

2021 novemberében a 40 éves Paris kimondta a boldogító igent Carter Reumnek, aki kockázatitőke-befektető. Korábban már többször is járt jegyben, de mindegyik jegyessége kudarccal végződött. Egyedül Reummel állt az oltár elé.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét