Nem titok, hogy a nők és a férfiak másképp mutatják ki érzéseiket. Míg a nők szerelmi vallomásokra vágynak, addig a férfiak finoman elsimítják a hajat a szerelmük szeme elől. Nőként épp ezért olyan egyszerű összezavarodni, ha azon gondolkozunk, vajon mit is gondolnak.
A cikkben olyan valódi jeleket gyűjtöttünk össze, amik megmutatják, hogy a pasi tényleg szerelmes beléd. Na, melyiket fedezted fel?

1. Figyel rád, és meghallgat

Milyen gyakran osztunk meg másokkal unalmas sztorikat és felesleges részleteket? Állandóan! Egy udvarias ember meghallgat, bólogat, de valójában nem igazán figyel.
Ha egy férfi emlékszik a rokonaidról szóló történetekre, akkor úgy véli, minden szavad fontos. Minél közelebb szeretne hozzád lenni, s ez segít emlékezni minden információra, amit elmondasz neki. Ez egy igen ritka, ugyanakkor értékes tulajdonság.

2. Képes veszíteni

Egy szerelmes férfi beismeri a hibáit, és képes veszíteni, ám ezt szinte kínzásként éli meg. Tiszteli a barátnője véleményét, s ez bizony nem csak üres ígéret. Épp ezért képes kompromisszumot kötni, és megfeledkezni a makacsságáról. Ha pedig megengedi, hogy vezesd az autóját… nos, akkor a tett többet ér minden szónál.

3. Mindig készen áll megjavítani bármit

Vagy legalább hív egy szerelőt. Egy szerelmes férfi képes mindent maga elrendezni, s nem sózza rád a feladatokat. El is felejtheted, hol tartod a kalapácsot, vagy hogy kell villanykörtét cserélni, ha van egy szerető párod. Remek lehetőségnek tartja az ilyen teendőket, hiszen ezzel megmutathatja, milyen ügyes, s bebizonyíthatja, hogy jó férj lesz belőle. Egyébként az ilyen férfit elég egyszer megkérni, hogy csináljon meg valamit. Az ilyen apró jelekből könnyedén leszűrheted, mennyire vagy fontos számára.

4. Nem ellenkezik, ha a családoddal kell beszélgetnie

A másik fél családjával és rokonaival történő találkozás mindenkit megrémít, s számos aggodalmat szül. Egy igazán szerető férfi azonban készen áll mindenre, csak hogy közelebb kerülhessen hozzád, legyen az akár a találkozás a jövőbeni apóssal, aki történetesen korábban katona volt, vagy épp egy szigorú nagyival.

5. Kíváncsi a véleményedre ruhavásárlás közben

A férfiak is jól akarnak kinézni. Valószínűleg egyszerűen úgy gondolja, hogy jó ízlésed van, és értesz a divathoz. De ha egy férfi megkérdezi, hogy tetszik ez vagy az rajta, egyértelműen le akar nyűgözni.

6. A hétköznapi dolgokat is veled szereti csinálni

Az unalmas és kötelező dolgok is az életünk részei. Ha egy férfi készen áll bankba menni és vásárolni veled, az nem jelenti, hogy érdekli is. Egyszerűen csak a lehető legtöbb időt szeretné veled tölteni. Hat nem csodás?

7. Azért főz, hogy boldoggá tegyen

Ha egy férfi azért főz neked, hogy örömet okozzon, akkor biztosan szerelmes beléd. Gyakran a főzéssel átlépik a komfort zónájukat, s készen áll, hogy ezt csak és kizárólag érted tegye meg.

8. Kirándulásokat tervez veled, és nem feledkezik meg a dátumokról

A legtöbb férfi spontán módon viselkedik, míg a nők szeretnek mindent megtervezni. Egy szerető férfi azonban előretervez szerelmével, s mindig meglepi valami aprósággal.

9. Úgy gondolja, hogy gyönyörű vagy… mindig

Minden nőnek vannak olyan napjai, amikor szürkébbnek, beesettebbnek érzik az arcukat a szokásosnál, például amikor karikák jelennek meg a szemeik alatt, vagy épp egy pattanás tűnik fel a legfeltűnőbb helyen. Egy szerelmes férfi bármikor képes elmondani, milyen gyönyörű vagy, hiszen nem a külsőd miatt szeret. Sőt, valószínűleg észre sem veszik azokat az apró hibákat, amin te órákig dühöngsz a tükör előtt.

10. Képes áldozatot hozni érted

Ha megváltoztatja a terveit csak azért, hogy boldoggá tegyen, és lemond egy fontos találkozót ha beteg vagy, akkor bizony valóban szerelmes. Ezzel a cselekedetével azt próbálja kimutatni, hogy te vagy a legfontosabb dolog számára.

11. Büszke az eredményeidre, és támogatja az őrült ötleteidet is

A szeretett nő eredményeit a férfi sajátjaként éli meg. Soha nem verseng vele, s soha nem irigykedik rá, helyette igyekszik a nővel együtt ünnepelni a győzelmét. Sőt, ha épp hajnali háromkor megkívánsz egy kis csokoládét, vagy épp Indiába akarsz menni, ő veled tart. Hát nem ez a szerelem?

12. Harcol a szerelmedért, és aggódik érted

Nem próbálja meg figyelmen kívül hagyni a nehéz pillanatokat, a veszekedéseket ha épp elkeserít valamivel, esetleg féltékennyé tesz. Ehelyett mindent megtesz a béke és a boldogság elérése érdekében. S mindezt azért teszi, mert fél, hogy elveszíthet téged.
Nem számít, milyen irányt vesz az életed, egy szerelmes férfi mindig melletted lesz. Vigyáz rád amikor beteg vagy, megnevettet amikor szomorú vagy, veled nevet és sír. Megosztja veled a terveit, vágyait és álmait, hiszen veled szeretné leélni az életét.

13. Nem fél gyengének látszani

A férfiak számára igazi kihívást jelent az érzéseik kimutatása. Azonban ha igazán szeret téged, nem szégyell előtted sírni egy szomorú film közben, s őszintén bevallja, ha fáradt. Mi több, nem fél beismerni, hogy fél attól, hogy elveszíthet téged, mivel te vagy a gyengéje és az erőssége egyben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét