Minden nőnek megvan a maga elképzelése a tökéletes férfiról. Mindazonáltal vannak olyan dolgok a férfiakon, amik a nők többsége számára igen csábítóak. Olyan tulajdonságokat gyűjtöttünk össze, melyeknek szinte nincs nő, aki ellen tudna állni. A válogatás a személyiséget félretéve most elsősorban a külső jegyekre vonatkozik.

1. Vastag szemöldök

A vastag szemöldök – természetesen csak az, amelyik karban van tartva és nem ér össze – határozottabb, drámai tekintetet kölcsönöz a férfiaknak. A vastag szemöldököt a nők az erőteljes, mégis elbűvölő férfi szépséggel kapcsolják össze.

2. Borosta

Kultúránkban a csupasz arcnak nagy hagyománya van, fontos események előtt a férfiak megborotválkoznak, hiszen ez a rendezettség, ápoltság érzését kelti. Azonban egy rendezett borosta is lehet szívdöglesztő, ráadásul az elmúlt években nagyon divatos is. Azok a nők, akik vonzónak találják, elsősorban azért szeretik, mert szabályokat felrúgó egyéniséget látnak a borostás férfi mögött, akit nem lehet korlátok közé szorítani – és ez mindig izgalmas.

3. Telt ajkak

A telt ajkaktól nyílt szívűnek, kedvesnek látjuk a férfit. Mindaddig, míg nem kezd vele ostobaságokat beszélni!

4. Határozott arccsont

A határozott vonalú arccsont ragadozónak láttatja a férfit, főleg, ha erőteljes tekintet és felszegett fej is párosul hozzá. Az ilyen férfiak a nők számára magabiztosságot és erőt jelképeznek.

5. Kidudorodó erek

Kemény fizikai munka vagy edzés után láthatóvá válnak a bőr alatt futó erek. Éppen ezért kapcsoljuk össze őket az erővel és a jó fizikummal. Sok nő számára ezért vonzó a kidudorodó erek látványa.

6. Őszes halánték

Az ősz hajat a tiszteletre méltó életkorral kapcsoljuk össze, ami feltételez rengeteg tapasztalatot és bölcsességet is. A nők ezeket a tulajdonságokat vetítik ki azokra a férfiakra, akiknek halántéka őszes.

7. Izmos has

Sok nő odavan a lapos és izmos, de nem kockás hasért. Egy ilyen kidolgozott test azt sugározza, hogy a férfi törődik megjelenésével és nincsenek egészségtelen szokásai.

8. Köldök alatti szőr

A vékony csíkban futó, köldök alatti szőr nagyon férfias látvány a nők számára. Ezzel meg is dőlt a sztereotípia, mi szerint a nők nem szeretik a szőrös férfiakat.

9. Zavarban

A férfiak gyakran igyekeznek palástolni érzelmeiket. Nem akarnak sem túl érzelgősnek, sem gyengének látszani. Az érzelmek kifejezése azonban közelebb hozhatja az embereket egymáshoz. A férfi első csókot követő elpirulása után a lányok sem maradnak közömbösek.

10. Illat

A férfiak természetes illata megőrjíti a nőket. Természetesen nem az edzés utáni szagokról van szó, hanem a testből természetesen áradó illatról. Ha két embernek tetszik egymás illata, vonzódni fognak egymáshoz. Ettől függetlenül sok nő szereti a férfi parfümöket is.

11. Szemüveg

Sok férfi azért nem szeret szemüveget viselni, mert nem akar az iskolai stréberekre hasonlítani. A nők nagy része azonban úgy gondolja, hogy a szemüveg sármosabbá teszi viselőjét. Talán azért, mert a szemüveget a magas intelligenciával kötjük össze.

12. Szakácstudomány

Tévhit, hogy a főzés nem a férfiak terepe. Nagyon sok nőt kifejezetten vonz, ha a férfi jártas a konyhában. Így biztos isteni fogásokat fog feltálalni neked!

13. Állatok szeretete

Szeresse az állatokat, és gondoskodjon is róluk. Ha ez megvan egy férfiban, az egyértelmű jele annak, hogy képes törődni másokkal és jó lelkű.

14. Mosoly

A vidám alaptermészetű férfiak általában jó humorérzékkel rendelkeznek. Az őszinte mosoly és a nevető szemek mindig segítenek egy beszélgetés elindításában, megtörik a jeget és a csábítás fegyverei lehetnek. Sok nőnél működik!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét