Brad és Angelina lettek a világ egyik legszebb szerelmespárja, miután együtt forgatták a Mr. és Mrs. Smith című filmet. De más hírességek is akadnak, akik a közös munka során találták meg a párjukat, például Penelope Cruz, Tom Hanks vagy Julia Roberts. Közülük vannak, akik már 30 éve házasok, bizonyítva, hogy sosem lehet tudni, hol talál rád az igaz szerelem.

1. Mr. és Mrs. Smith – Brad Pitt és Angelina Jolie

Ez volt az a film, ami véget vetett Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságának. Később Angelina és Brad is szakítottak 2016-ban, 12 év együttélés és 2 év házasság után. 6 közös gyermekük van, közülük 3-at örökbe fogadtak.

2. Mint a villám – Tom Cruise és Nicole Kidman

Miután 1989-ben együtt forgattak, 11 éven át házasok voltak, és örökbe fogadtak 2 gyereket. 2001-ben elváltak, Nicole ma már boldog házasságban él Keith Urbannal.

3. Vicky Cristina Barcelona – Penélope Cruz és Javier Bardem

Először 1992-ben vetettek egymásra szemet egy közös forgatás során. 2008-ban léptek a következő szintre, mikor a Vicky Cristina Barcelona című film forgatásán újra együtt dolgoztak. 2010-ben házasodtak össze, 2 gyermekük van.

4. Daredevil – Jennifer Garner és Ben Affleck

Mikor egymásba szerettek 2002-ben, Jennifer Garner még házasságban élt Scott Foleyval, Ben Affleck pedig Jennifer Lopezzel randizott. Nem sokára már egy párt alkottak, majd össze is házasodtak. 10 éve voltak házasok, mikor 2017-ben elváltak.

5. Kleopátra – Elizabeth Taylor és Richard Burton

Mikor 1962-ben Olaszországban forgatott, az ikonikus hollywoodi sztár szerelmes lett a walesi származású színészbe, Richard Burtonbe. Bár mindketten házasok voltak, egymás iránt érzett szerelmük annyira erős volt, hogy kapcsolatot kezdtek, és 1964-ben össze is házasodtak. 10 év után elváltak, majd 1 év múlva újra összeházasodtak, de ez alkalommal csak 2 évet töltöttek együtt.

6. Álmok otthona – Daniel Craig és Rachel Weisz

2011-ben jöttek össze a film forgatásán, és még abban az évben össze is házasodtak. Az első gyermekük 2018-ban született meg.

7. Fekete hattyú – Natalie Portman és Benjamin Millepied

A színésznő 2010-ben a film forgatásán találkozott jövendőbeli férjével. Benjamin Millepied táncosként és koreográfusként dolgozott ott. 2010-ben eljegyezték egymást, 2012-ben pedig összeházasodtak. 2 közös gyermekük van.

8. Túl a fenyvesen – Eva Mendes és Ryan Gosling

A pletykák 2011-ben indultak el a két színészről, miközben együtt dolgoztak egy film forgatásán. A kapcsolatukat nagyon óvták a nyilvánosságtól, azt lehet tudni, hogy 9 éve vannak együtt és 2 gyermekük van.

9. Zöld Lámpás – Ryan Reynolds és Blake Lively

2010-ben ismerték meg egymást egy közös munka során, majd 2011-ben elkezdtek találkozgatni. 2012-ben házasodtak össze, ma is boldogan élnek immár 3 gyermekükkel.

10. Tudom, mit tettél tavaly nyáron – Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Az 1997-es filmforgatáson estek szerelembe. Már 18 éve házasok és két gyermekük van.

11. Step Up – Channing Tatum és Jenna Dewan

A filmben is egy párt alkottak, majd a forgatás után a valóságban is összekötötték az életüket. Közel 9 éven át voltak házasok, 2013-ban pedig gyermekük született. Sajnos 2018-ban különváltak útjaik.

12. Este – Claire Danes és Hugh Dancy

2007-ben ismerkedtek meg egy filmforgatás során, 2009-ben pedig összeházasodtak. 2 gyermekük van és ma is boldog házasságban élnek.

13. Fény az óceán felett – Michael Fassbender és Alicia Vikander

2014-ben az Ausztráliában és Új-Zélandon forgatott film hozta össze őket. 2017-ben kötöttek házasságot, ami azóta is tart.

14. A mexikói – Julia Roberts és Danny Moder

Julia Roberts 2000-ben ismerte meg későbbi férjét a forgatás során, majd 2002-ben hozzá is ment. Daniel Moder operatőrként vett részt A mexikó című film munkálataiban. Ma is együtt vannak, és 3 gyermeket nevelnek.

BÓNUSZ: Sztárok, akiket tv-sorozat hozott össze

Bosom Buddies – Tom Hanks és Rita Wilson

Nehéz volna náluk inspirálóbb párt találni. Először 1981-ben játszottak együtt a sorozat egyik epizódjában, szerelmük akkor kezdődött. Kapcsolatukat a következő évben vállalták fel a nyilvánosság előtt. 1988-ban házasodtak össze, azóta pedig Hollywood talán legikonikusabb párja lettek, házasságuk kiállta az idő próbáját.

Trónok harca – Kit Harington és Rose Leslie

Azután váltak híressé, hogy a filmvásznon is szerelmespárt alkottak. 2011-ben találkoztak, 2018-ban pedig házasságot kötöttek. Első gyermekük 2021-ben született meg.

Narancs az új fekete – Samira Wiley és Lauren Morelli

A közös munka során estek szerelembe. Lauren Morelli íróként, Samira pedig színésznőként vett részt a munkálatokban. 2017-ben házasodtak össze azt követően, hogy Lauren Samiráért bontotta fel a házasságát.

Buffy, a vámpírok réme – Alyson Hannigan és Alexis Denisof

1999-ben játszottak együtt az első évadban. 2003-ban házasodtak össze, 2 gyermekük született.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here