Sok sztárcsemete számára elkerülhetetlen, hogy felnőve szülei nyomdokaiba lépjen. Ezt kódolja a genetikájuk, de az életstílus is, amiben felnőttek. Nem ritka, hogy már születésük pillanatától kezdve reflektorfényben élik az életüket, míg mások a nyilvánosság elkerülésével teszik a dolgukat.
Következik 14 sztárcsemete, aki legendás szülei nyomdokait követi az életben.

1. Emme Maribel Muñiz

Jennifer Lopez lánya, Emme még csak 14 éves, de már most reflektorfényben van. A Limitless című dalhoz készült videóklipben is láthattuk, de énekesi tehetségét bizonyította a Super Bowl félidei show-jában is. Apukája a Puerto Ricó-i származású énekes, Marc Anthony, édesanyja szerint Emme az ő hangját örökölte.

2. Lilly Rose Depp

A hollywoodi legenda, Johnny Depp és a francia énekesnő, színésznő, modell, Vanessa Paradis 22 éves lánya maga is színésznő és modell. Először az Agyar című filmben szerepelt 2014-ben, majd a La Danseuse és A hűséges férfi című filmben, utóbbi 2018-ban César-díj-jelölést hozott neki a legígéretesebb színésznő kategóriában. 2015 óta a Chanel márkanagyköveteként is tevékenykedik.

3. Mia Honey Threapleton

Kate Winslet 21 éves lánya nemrégiben szerepelt élete első filmjében, az Árnyakban. Azóta nem viseli édesanyja vezetéknevét, tőle függetlenül szeretné karrierjét építgetni. Lánya karrierválasztásáról Kate úgy nyilatkozott, hogy szerinte ez csodálatos dolog, és mindig is sejtette, hogy Miából színésznő lesz.

4. North West

Kanye West és Kim Kardashian 8 éves lánya tavaly debütált a színpadon. A kis North édesapjához fellépés közben csatlakozott, és ezzel belépett a rap világába. TikTokon is hatalmas rajongótábort szerzett, mikor szülei engedélyével feltett magáról egy videót.

5. Kaia Gerber

Cindy Crawford 20 éves lánya úgy döntött, ugyanazt a hivatást választja, mint édesanyja, és szupermodell lesz. 2017-ben a divathéten mutatkozott be, amit aztán számos neves divatmárka bemutatója követett. 2018-ban elnyerte az Év Modellje díjat.

6. Blue Ivy Carter

Bár még csak 10 éves, Beyoncé és Jay-Z lánya már több díjat is bezsebelt énekesként. 2020-ban a Brown Skin Girl című dalt együtt vették fel édesanyjával, valamint ő volt a legfiatalabb díjazottja a BET-nek.

7. Willow Sage Hart

Pink 10 éves lánya nem szégyenlős, mikor rengeteg ember előtt kell énekelnie. Énekelt Pink The Truth About című albumán, és szerepelt több videóklipjében is. Annak alapján, amit eddig mutatott magából, Willow mindennel rendelkezik ahhoz, hogy később igazi énekesnő váljon belőle.

8. Jaden and Willow Smith

Will Smith gyermekei elképesztő zenei és színészi tehetséggel vannak megáldva. A 24 éves Jaden első szerepét 2016-ban kapta egy filmben, amelyben édesapjával együtt játszott. Ezután szüneteltette a színészi karriert, és belekóstolt az éneklésbe, majd visszatért a filmezéshez. Húga, Willow sikeres énekesnő, színésznő és táncos.

9. Romeo Beckham

Victoria és David Beckham fia profi focista. Volt egy pont, mikor választania kellett a tenisz és a foci között, ekkor döntötte el, hogy apja példáját követi.

10. Lila Grace Moss

Akárcsak híres anyukája, Kate Moss, Lila is divatmodell lett. Bár még csak 19 éves, már most fényes karriert mondhat magáénak.

11. Mercy James

Bár a pop királynője, Madonna mellett nőtt fel, mégis a klasszikus zene felé húz. Mercy rajongók millióit nyűgözte le, mikor a Facebookra felkerült egy felvétel arról, hogy Mozartot játszik.

12. Maya Hawke

Kétség sem fér hozzá, hogy a tehetséges színésznő és zenész, Maya Hawke csakis a legjobbakat örökölte híres szüleitől, Uma Thurmantől és Ethan Hawke-tól. Szerepelt a Stranger Thingsben, de láthattuk Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood című filmjében is.

13. Shiloh Jolie-Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt első vér szerinti lánya már rögtön a születésekor hírességgé vált és magazinok címlapjain szerepelt. Már kisbabaként láthattuk a Benjamin Button különös élete című filmben, később pedig a Kung Fu Panda 3-ban. Shiloh rendszeresen megjelenik a vörös szőnyeges eseményeken. Nemrégiben pedig a humanitárius tevékenységbe is bekapcsolódott anyukájához hasonlóan.

14. Liv és Caleb Freundlich

Julianne Moore mindkét gyermeke, a 24 éves Caleb és a 19 éves Liv is színészettel foglalkozik. Liv legismertebb szerepei a Házasság a négyzeten és az Újrakezdők – Szerelmes szingli szittert keres című filmekhez köthetők. Bátyja 2014-ben szerepelt édesanyjával együtt a Megmaradt Alice-nek című filmben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here